SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kez Sokaklar Doldu!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezde uygulanmaya başlayan parkmetre nedeniyle, caddeler boşalırken, bu kez ara sokaklar araçlarla doldu. Sürücüler, 8 Ocak'ta uygulanmaya başlayan parkmetreye alışmaya çalışıyor.

Malatya Belediyesi tarafından ihalesi yapılıp Rizeli olan Adem Sarıoğlu'na ait Hançe Parkmetre'nin ihalesini kazandığı parkmetre uygulanan caddeler boşalırken, bu kez ara sokaklara vatandaşlar parketmeye başladı. Bazı sürücüler de otoparklara yönelirken, 100'e yakın parkmetre görevlisi parkmetre uygulanan caddelerde görev yapıyor.
Bu arada, bir vatandaş ise, bina yapıldığında belediyenin zaten otopark ücreti aldığını, şimdi ise evinin önüne park ettiği aracına parkmetre ücreti vermesine anlam veremediğini söyledi.

Atatürk, İnönü ve İstasyon caddeleri haricindeki cadde ve sokakların birçoğunda 8 Ocak 2011 Cumartesi gününden itibaren parkmetre uygulamasına geçilirken, parkmetre uygulaması başlayan cadde ve sokaklar şunlar:

Niyazi Mısri Cad, Eski Şire Pazarı Sok, Halfettin Sok, Barbaros Sok, Aslantepe Cad, Sinema Cad, Sivas Cad.(Sivas Caddesi Girişinden Sivas Caddesi 1.Sokak Girişine Kadar), Mehmet Buyruk Cad.(Vali Konağı bitiminden Mehmet Buyruk Caddesi 1.Sokak Girişine Kadar), Hastane Cad.(Erenler Sokak Girişinden Mehmet Buyruk Caddesi 1.Sokak Girişine Kadar), İpek Cad.(İpek Caddesi Girişinden 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Lisesine Kadar), Cengiz Topel Cad.(Başharık Mahallesi 3.Sok Girişinden Trafo Binasına Kadar), Halep
Cad., Mimar Sinan Cad.(Mimar Sinan Caddesi Girişinden Velioğlu Sokak Girişine Kadar), Milli Egemenlik Cad, Fuzuli Cad, Hamikoğlu Sok, Mücelli Cad, Boztepe Cad, Cezmi Kartay Cad, M.Buyruk Cad. 1.Sok, İsmetiye Sok, Turgut Temelli Cad, Şire Pazarı 2. Sok, Yenihamam Sok, Sobacılar Sok, İstiklal 4.Sok, İstiklal 5.Sok, Ptt Sok(Halep Caddesi Girişinden Sobacılar Caddesi Girişine Kadar), Cumhuriyet Caddesi, Ferhadiye Sok.

Bu arada, ilk 5 dakikası ücretsiz olacak olan parkmetre uygulaması ile ilgili olabilecek şikayet ve önerilerin Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nün 377 13 62, Hançe Parkmetre'nin 3230256 numaralı telefona bildirebilecekleri kaybedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız