SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kızlara Ne Oluyor?

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Kampusundeki yurtta kalan 3 kız öğrenci, ayrı ayrı zamanlarda ranzalarından düşerek yaralandıkları gerekçesiyle Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi edildiler.

Jandarmadan edinilen bilgiye göre; Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan 23 yaşındaki D.S., ranzada yatarken, dengesini kaybederek beton zemin üzerine düştü ve belinden hafif yaralandı.

İkinci olayda; Kimya bölümü öğrencisi olan 20 yaşındaki B.Ç. adlı kız öğrenci de, kız yurdunda ranzasından düştü ve kafasını çarparak yaralanınca, Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Üniversitenin Sağlık Meslek Yüksek Okulu Ebelikbölümünde öğrenci olan ve kız yurdunda kalan 21 yaşındaki G.D. adlı öğrenci de, ranzadan düşerek kafasını çarptı ve Tıp Merkezi’nde tedavi edildi.

24 saat içerisinde meydana gelen 3 ayrı ranzadan düşme olayı dikkat çekerken, jandarma savcılığın talimatıyla soruşturmaya başladı.

KAMPUSTEKİ DİĞER OLAYLAR..
Öte yandan İnönü Üniversitesi Kampus alanı giriş nizamiyesine kamera sistemi takmakta olan 27 yaşındaki Z.K., dikkatsizlik sonucu sağ elini bariyerlere sıkıştırınca yaralandı ve acil serviste tedavi edildi.

Kampus içerisindeki kafeteryada 21 yaşındaki V.H., 22 yaşındaki G.Ö., 21 yaşındaki O.K.Ç. ve 23 yaşındaki A.A. adlı erkek öğrenciler arasında, tost sırası yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğü, 4 öğrencinin sandalyelerle vurarak birbirlerini yaraladıkları öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız