SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kongre Seçimli Değil, Mali..

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:12:57
Bu Kongre Seçimli Değil, Mali..
A- A+ PAYLAŞ

Şampiyonluk sonrası Yeni Malatyaspor’da yaşanan süreç birçok kişinin aklında soru işaretleri bırakmaya devam ediyor. Başkanlık görevinden istifa edeceği ileri sürülen Adil Gevrek’in Belediye Başkanları ile yaptığı görüşmeler sonucundan görevine devam edeceği öğrenildi.

Gelecek sezon PTT 1.Liginde mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor’da, sıcak saatler yaşanıyor. Şampiyonluk sonrası ortaya atılan iddiayı açık bir şekilde yalanlayan Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in Başkanlık görevini yürüteceği öğrenildi. Geçen hafta yapılması planlanan Mali Kongrenin çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Adil Gevrek’in dün Malatya’da Belediye Başkanları ile yaptığı görüşmeler sonrası görevine devam edeceği öğrenildi.

Sarı kırmızılı kulüpte bir yöneticinin yaptığı yanlış açıklama sonrasında kamuoyu yanlış bilgilendirilmişti. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, hem mali kongrenin hem de seçimli kongrenin yapılacağı belirtilmişti. Yeni Malatyaspor’un henüz seçimli kongre kararını almadığı ve sadece mali kongrenin yapılacağını öğrenildi.

Adil Gevrek’in seçimli kongre kararı almadığı takdirde 1 sene daha görevinin başında kongre yapmadan olacağı öğrenildi. Eğer Başkan Gevrek, göreve devam etmeyecek ise Pazar günü Mali kongre yapılacak ve Pazartesi günü de dernekler masasına seçimli kongre yapılacağı yönünde dilekçe verilecek. Bu kongrenin de en geç 15 gün içerisinde yapılması gerekiyor. Sonuç olarak bakıldığı zaman Yeni Malatyaspor, Pazar günü sadece mali kongresini yapacak. Adil Gevrek, devam etme kararı almasından dolayı da seçimli kongre yapılmayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız