SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Konu Malatya'yı Yordu"

A- A+ PAYLAŞ
Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile basın mensuplarıyla bir araya gelen Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'nın gündeminde olan konuları değerlendirdi. 
 
"SEBEP,  ORTAK KARAR ALINAMAMASIDIR"
 
8 Ocak Pazar günü yapılması düşünülen Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Merkez İlçe Kongresi'nin ertelenmesi konusunu değerlendiren Milletvekili Çalık, " Demokratik kurallar çerçevesinde parti içi disiplin vardır. Kongrede iki adayın çıkması ertelemeye sebep değildir. Kongrenin ertelenmesi ortak karar alınmaması nedeni ile olmuştur. Gençlik Kolları ile ilgili kongrenin ertelenmesi konusu ise iki aday ile ilgili değildi. Orada zaten tek aday vardı. Temayül yoklaması için arkadaşlar çağırılmış ve görüşülmüştü. Kadın Kolları ile ilgili kongreler ise Türkiye genelinde henüz tarih olarak belirlenmemiştir." ifadelerini kullandı. 
 
"MALATYA BU KONUDA YORULDU"
 
Kültür ve Turizm İl Müdürü Derviş Özbay'ın mahkeme kararı ile tekrar görevine dönmesini nasıl değerlendiriyorsunuz sorusu üzerine Milletvekili Çalık, " Bu soruyu bize değil muhataplarına sorun. Malatya artık bu konuda çok yorulmuştur. Açıkça söylemek istiyorum; Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü konusunda adı geçen iki kişi dışında başka birinin getirilmesi daha uygun olacaktır." dedi. 
 
"BAŞARILI BİR MÜDÜRDÜ"
 
Çalık, 2004 yılında yuvadaki çocuklara dayak atılması olayından sonra göreve başlayan ve bu görevinden ayrılan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan için ise "Başarılı bir müdürdü, en iyi şekilde değerlendirileceğine inanıyorum. Yerine gelen Sosyal Yardımlaşma Vakfı Malatya İl Müdürü Hidayet Bozkurt'un da başarılı işler yapacağına inanıyorum. Hidayet Bozkurt, özellikle yardıma muhtaç vatandaşlarımızın sorunları ile başarılı bir şekildi ilgilenmiştir. Muhtarlarımızlada ilişkileri son derece iyiydi." diye konuştu. 
 
HABER-FOTO : Levent Barış (Görüş) 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız