SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Köye İşkence Ediliyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:36:53
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, köylerde yaşanan sorunları dile getireceğini ifade ederek, “Köylerde birçok sorunun bulunmasına karşın çözüm üretilmiyor” dedi.

Malatya’daki temaslarını sürdüren Ağbaba, Yeşilyurt ilçesi ve ilçeye bağlı Kuşdoğan, Çayırlı, Kuyulu, Görgü, Örnek, Oluklu, İkizce köylerini ziyaret etti.

Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Ağbaba, sorun ve istekleri dinledi. Köylülerin yoğun ilgisi altında ziyaretlerini gerçekleştiren Milletvekili Ağbaba, Görgü Köyü’nde yaptığı konuşmada, “Ben muhalefet milletvekiliyim. Muhalefet milletvekilinin görevi sorunları tespit edip, mecliste gündeme getirmektir. Bunu 2 yıldır büyük bir başarıyla yaptığıma inanıyorum. Hiç kimseyi ayırmadan sorunu olan kim ya da hangi köy varsa, bunları dile getirmeye çalışıyorum. Hükümet milletvekillerinin görevi ise bu sorunları çözmektir. Maalesef ziyaret ettiğimiz köylerdeki manzara şu; topu hep başkalarına atıyorlar” diye konuştu.

Ağbaba, köylerde birçok sorunun bulunmasına karşın çözüm üretilmediğini savunarak, şunları söyledi:

“Elektrik probleminiz var. Elektrikleriniz kesiliyor, abonelikleriniz iptal ediliyor. Birçok sıkıntı çekiyorsunuz. Malatya’nın her yerinde müthiş bir elektrik problemi var. Ama iktidar, “firma sorumlu” diyor. Görgü Köyü’nün fosseptik sorunu, taş ocakları problemi var. Böyle bir iktidar, böyle bir mantık olabilir mi?”

BU KÖYE İŞKENCE EDİLİYOR

Görgü Köyü’nün sorunlarını dile getireceğini aktaran Ağbaba, “Herkesin borcu var. Borcu olmayan köylü yok. Ama maalesef sanki sihirli bir el gelip çözecekmiş gibi bir bekleyiş içerisindeyiz. Kim çözecek bunu? Aslında anahtar bizim elimizde. Çözüm bizim elimizde ama maalesef bunu kullanmıyoruz. Malatya’nın geldiği nokta ortada. Kahvede su açma ve kapatma saatleri yazıyor. Sen övünüyorsun, yüzde bilmem kaç oy aldım diyorsun. Bir de tabelaya bak. Bu köye günde 3 saat su veriliyor. Fosseptik sorunu nedeniyle kokudan köye girilmiyor. Bu köye işkence ediliyor. 2013 yılında böyle bir şey olamaz. Bu ülkeyi yönetenlerin utanması lazım” görüşünü ileri sürdü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız