SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Köyün Bir Şehidi Var'

A- A+ PAYLAŞ

Hakkari'de teröristler tarafından döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Malatyalı Komando Çavuş Servet Aktaş'ın Battalgazi ilçesinin Şişman Köyündeki evinde yas var. Şehidin cenazesi gelmeden, olayı öğrenen köyündeki arkadaşları ise köy girişine Türk bayrağı astı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Cevizli köyü kırsalında terör örgütü PKK tarafından döşenen tuzaklı mayının patlaması sonucu şehit olan 6 aylık asker Servet Aktaş'ın, Battalgazi ilçesi Şişman köyde oturan ailesi yasa boğuldu.

Şehidin ağabeyi Adnan Aktaş, "Çok acı bir durum. Allah kimseye böyle bir acıyı vermesin. Devletten bir isteğimiz var, bu şehitlerimizin kanı asla yerde kalmasın. Gerekirse biz de savaşırız. Bize destek versinler, biz savaşırız. Bu büyük bir acıdır" dedi.

Bu arada, Şişman köyündeki gençler, arkadaşlarının şehit düştüğü haberi üzerine köy girişine Türk bayrağı astı.

Ayrıca, vatandaşlar taziye ziyareti için şehidin evine akın ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız