SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Kurumları Temize Çıkartmaktır'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, "Eğer kurum ve kuruluşların içerisinde anayasaya ve yasalarımıza aykırı hareket edenler, suç işlemiş olanlar var ise, onlar tasfiye ediliyor. Bu kurumlarla çatışma değildir. Bu kurumlarımızı temize çıkartmaktır" dedi.

AKP İl Genişletilmiş Divan Toplantısı Belediye Konferans Salonu'nda yapıldı. Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da hazır bulunduğu toplantıya, AKP Malatya Miletvekilleri Mücahit Fındıklı, İhsan Koca, Ömer Faruk Öz ve Mehmet Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile partili ilçe ve belde belediye başkanları, parti teşkilat yöneticileri, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ve İl Genel Meclisi üyeleri ile partililer katıldılar.

Toplantıda miletvekilleri adına konuşan AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Ergenekon ve Balyoz Operasyonları ile ilgili olarak bir değerlendirmede bulunarak, "AK Parti hükümeti, Türkiye Cumhuriyeti'nde bulunan kurum ve kuruluşlarla yasalar ve anayasa ölçüsünde çalışmaktadır. Eğer kurum ve kuruluşların içerisinde anayasaya ve yasalarımıza aykırı hareket edenler, suç işlemiş olanlar var ise, onlar tasfiye ediliyor. Bu kurumlarla çatışma değildir. Bu kurumlarımızı temize çıkartmaktır. Kurumlarımızın içinde bulunan ve yasaların ve anayasanın kendilerine vermediği yetkiyi kullanmaya çalışan kişilerin temizlenmesidir. Ben inanıyorum ki, bundan en çok ülkemizin gözbebeği, tek bir ordumuz var, ordumuzun gerçek sahipleri ve ordumuzun mensupları bu işten mutlu olacaklardır. Bu olayı çarpıtıyorlar. AK Parti hükümeti, silahlı kuvvetlere karşı değil. Türkiye Cumhuriyeti devletimizin bir tek ordusu var. Bu ordu gözbebeğimizdir. Bu ordu ile biz devletimizi ve milletimizi koruyacağız. Ama bu ordunun içinde de kendine durumdan vazife çıkartıp, ülkede toplum mühendisliği yapmaya çalışanlar var ise onlar da yasalar önünde aynen herkes gibi suçlarının karşılığını göreceklerdir" şeklinde konuştu.

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, Milletvekillerinin, Malatya'da her hafta Cuma günleri parti binasında halk gününe katılarak, bunu şimdiye kadar eksiksiz bir şekilde yerine getirdiğini belirti. Vatandaşların sorunları için zahmet ederek Ankara'ya gitmemesi için böyle bir uygulama yaptıklarını söyleyen Şahin, "28 Şubat'ın bin yıl daha süreceğini söylediler. Ama yanıldılar. Halka rağmen hiçbir şeyi yürütemezsiniz" dedi.

Toplantıda AKP Siyaset Akademisi'nde başarılı olanlara belgeleri ve katkıda bulunanlara plaketleride verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız