SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Kutlu Yürüyüşe Devam Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2017-09-17 03:40:12
A- A+ PAYLAŞ

  • Bakan Tüfenkci ile Genel Başkan Yardımcısı Çalık, AKP'nin Arguvan ve Arapgir kongrelerine katıldılar.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, partilerinin Arguvan ve Arapgir İlçe Kongrelerine katıldılar. Kongrelerde AKP İlçe Başkanlığına mevcut başkan Kudret Kılıç, AKP Arapgir İlçe Başkanlığına ise yine mevut başkan Mehmet Tümer seçildiler.

ARAPGİR İLÇE KONGRESİ…

AKP Arapgir İlçe Kongresine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partili yöneticiler katıldılar.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Anadolu’yu Anadolu yapan insanlar, geçmişimizin izlerini günümüze taşıyan bu coğrafyayı, yurt edinen değerli insanlara her türlü hizmeti yapmak bizlerin boynumuzun borcudur. Bu millet 15 Temmuzda göstermiş olduğu dirayetle milli iradeye sahip çıkmasıyla, tanka, topa göğsünü siper etmesiyle gerçekten farkını ortaya koydu. Biz 80 milyonu bir ve kardeş bilerek Türkiye’yi kalkındırmaya büyütmeye çaba gösteriyoruz. Baktığınız zaman biz bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken bir yandan da gerçekten ekonomiyi büyütmeye çabalıyoruz. Türkiye’yi her alanda en az üç kat, beş kat büyüttük, büyütmeye de devam ediyoruz. Alt yapılarıyla, üst yapılarıyla, sağlığıyla, eğitimiyle 15 yıl öncesine göre mukayese edilemeyecek bir Türkiye oluşturduk. Yeter mi yetmez. Biz bu millete hizmet borcumuz var. Millet yürüyüşe devam dediği sürece, millet ile irtibatımızı koparmadığımız sürece biz bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz.” ifadelerini kaydetti.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, “Maalesef ülkemizde anamuhalefet yapan ve yaptığını sanan iktidara aday olduğuna inanan partinin başmüdürü ne diyor, Kılıçdaroğlu ne , ‘bana 4 yıl verin’ diyor. Sana 4 yıl değil, 4 gün bile bu millet vermez. Sana 4 gün bile Türkiye’yi emanet etmez. Sen şehitlerimizi mahkemeye veren bir genel başkansın. CHP’nin genel başkanı şehitlerimizin yakınlarını mahkemeye veriyor. Ne diye? Çelenk zarar görmüş diye. Yav Sayın Kılıçdaroğlu, Allah rızası için can vermiş bu şehidimin yakını bu toprakları vatan yapan şehidimin ailesi sen nasıl mahkemeye verirsin? Teröristlerle kol kola girmekten adalet yürüyüşü adıyla sözde adalet yürüyüşü yaparak, teröristlerle kol kola giren genel müdüre iktidarı nasıl teslim edersiniz. Sizler CHP’nin fikrinin ne olduğunu, zikrinin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Onların iktidar diye bir dertleri yok, onların varsa, yoksa bir tane dertleri var; Erdoğan, Erdoğan, Erdoğan. Erdoğan kadar kafana taş düşsün inşallah.” diye konuştu.

Çalık konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Hatırlıyor musunuz, Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başına nasıl geçtiğini, hangi Ali-Cengiz oyunları oynadığını biliyorsunuz değil mi? Ama sakın ha isyan ülkemize ihanettir. Partimize ihanettir. Asla unutmayacağız. O Ali-Cengiz oyunları ile partinin başına geldiği gibi şimdide uluslar arası güçlerle, Almanya’daki ablası ile Amerika’daki arkadaşları ile Türkiye’yi alt aşağı etmek istiyor. Ali-Cengiz oyunlarını bu millet yemez. Bu millet CHP’nin dersini her seçimde sandıkta verdi. Bundan sonrada verecektir. Ayinesi iştir kişinin Kemal’e bakılmaz.”

AKP'nin Mehmet Tümer başkanlığındaki Arapgir yönetimi şu isimlerden oluştu:

Metin Bali, Murat Çakmak, Kürşat Güven, Hakan Güldaş, Recep Akbıyık, İzzettin Köroğlu, Hasan Yücel, Murat Derinpınar, Emine Hayaloğlu, Sibel Sönmez, Aykut Bulut, Şerafettin Birlik, Zeki Meray ve Adem Aydın.

ARGUVAN İLÇE KONGRESİ…

Arguvan ilçe kongresinde Gümrük ve Ticaret BakanıTüfenkci,Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, İl Başkanı Kahtalı ve partili yöneticiler de hazır bulundular.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “15 yıldır Türkiye'yi her alanda en az 3 kat büyüttük, büyütmeye de devam ediyoruz. Büyütürken de bir yandan da Türkiye'ye musallat olan şer güçlerine, terör örgütlerine rağmen büyütüyoruz. İçimizdeki Türkiye düşmanlarına, bu topraklara düşman olanlara rağmen büyütüyoruz, büyütmeye de devam ediyoruz. Ülkemiz ekonominin tüm çarklarını aynı anda çalıştıran bir performans ortaya koymaktadır. Bu çok önemli. Türkiye güçlü bir büyümeyle 2017'ye başladı. İkinci çeyrekteki rakamlarımız çok güçlü, inşallah üçüncü çeyrekte çok daha güçlü bir şekilde Türkiye'yi büyüteceğiz.” dedi.

Bakan Tüfenkci şunları söyledi:

“Biz özellikle her bir vatandaşımıza hizmet götürme noktasında hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan 80 milyonu kardeş bilerek yolumuza devam ediyoruz. Biz sadece hizmet götürmeyi de yeterli bulmuyoruz. Biz sadece yol yapmayı, sadece havaalanı yapmayı değil, fiziki imkanlarla beraber gönülleri önemsiyoruz, duaları önemsiyoruz. Dolayısıyla hiçbir kardeşimizin Türkiye'de kimsesiz ve yalnız hissetmesine asla ve asla bu kadrolar müsaade etmez, etmeyecektir. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan etmeyecektir. Bütün arkadaşlarımız bu hassasiyet içerisinde hareket etmelidir.”

Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise, “Bütün dünya gözlerini yumuyor. Sebebi ne uyursa korkulu rüya görür, Türkiye ayağa kalkar diye korkuyorlar. Bütün dünya gözlerini dört açmış Türkiye bugün ne dedi diye bakıyor. Bizim başımız artık onların söylediği gibi rükûda değil. Biz bir tek Rabbim’ in karşısında rükûda eğiliriz. Hiç kimsenin hele de İngiliz uşaklarının önünde hiç bel bükmedik Allah izin verirse de bükmeyeceğiz inşallah. Başımız dik ve alnımız ak vaziyette yolumuza biz devam edeceğiz kıymetli kardeşlerim. AK Parti olarak hedefimizi 2023-2053-2071 olarak belirledik ve bizim koyduğumuz hedeflere muhalefete hele de ana muhalefetin imkânı ve ihtimali yok. Biz emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Ayrıştırmak ve bizi birbirimize düşürmek isteyenler var. Ayrıştırmak için Alevi-Sünni, Türk Kürt kavgası çıkarmak için maalesef bizi üzmek isteyenler var, ayrıştırmak için karıştırmak için bizde ona diyoruz ki ayrıştırmayın, karıştırmayın ve bizim milletimiz hep beraber, hep birlikte yürüsün. Ayrıştırmayın, karıştırmayın, çarpıtmayın sonra çarpılırsınız. Sonra bu millet sizi sandıkta çarpar. Bilinki bu milletin çarpısı sizi sandığa gömer.” şeklinde konutu.

Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Çalık şu şekilde konuştu:

“Hangi çalışmayı yaptın ki bugün Türkiye’de de onu yapasın? Bu millet sana inanmaz, bu millet sana güvenmez. Sen sırtını teröre payandalık yapan partilere yaslarsan şayet ve terör örgütlerine terörist cenazelerine katılan milletvekillerine tek bir cümle söylemezsen şayet SİHA’lara, İHA’lara karşı cümleler söyler, ölen teröristlere piknik yapıyor diyen milletvekillerine ses çıkarmazsan şayet sen iktidarı rüyanda görürsün. Bu millet ne yaptığını, ne yapacağını çok iyi biliyor. Terörün yolundan gidenlere asla pirim vermedi, bundan sonrada asla prim vermeyecek. Onların hedeflerinde tek şey var AK Parti gitsin, gerekirse Türkiye bitsin. Hani Necip Fazıl diyor ya bizim muhalefet iktidarı düşürmek için vatanı düşürmeyi bile göze alıyor. Aynı bu CHP’nin zihniyetini söylüyor. AK Parti gitsin, Tayyip Erdoğan gitsin isterse vatan batsın diyor. Bu zihniyete

Türkiye’den hiç kimsenin uyabileceğini asla düşünmüyorum.”

AKP Arguvan'da Kudret Kılıç başkanlığındaki yönetimde şu isimler yeraldı:

Hacı Bayram Demez, Selim Demir, Bektaş Şimşek, Hüseyin Salman, Ali İhsan Çınar, Mustafa Usta, Enez Dalhançer, Celal Aslan, Saniye İnan ve Şemsi Özkök.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ferit (6 yıl önce)
    Yav bu kadar olmaz yahu bunlar iyice çıldırdı bu gün pazara gittim yeminle 1 liranın altında ürün Yok enflasyon almış gidiyor sıcak para Yok sırtımıza vurdular Suriyeli leri Bide hedef koyuyorlar ki öznur hanım aday olursa
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (6 yıl önce)
    Öznur hanım yine boyundan büyük laflar etmeye başlamış.Anlaşılan partisi gidici,tüm AKP'liler gibi o da CHP ve Kılıçdaroğlu'nu sürekli hedef alıyor.Bu arada Kılıçdaroğlu'na beddua etmiş.Dinimizde en büyük günahlardan biride haksız yere birine beddua etmek.
    0
    0
    Yanıtla
  • 2019 da inşallah şehrinde chp veya Meral Aksener in partisi kazanır bu şehri onlar gelistirir ancak...
    0
    0
    Yanıtla