SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Kutsal Bir Sorumluluk"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:44:28
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya Merkez İlçe Kongresi yapıldı. Divan Başkanlığını eski milletvekili İhsan Koca'nın yapıtığı Atatürk Spor Salonu'ndaki kongreye, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, AKP Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Öznur Çalık ve Cemal Akın,  İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Malatya eski milletvekili İhsan Koca,  AKP' li ilçe ve belde belediye başkanları, parti yöneticileri, delegeler ve partililer katıldı. 
 
"MESULİYETİ OLAN BİR GÖREVDİR"
 
Kongrede tek liste ile aday olan  Osman Güder, yaptığı konuşmada, "Bu tür görevler manevi olarak taşın altına elini değil, bedeni koyabilecek görevlerdir. Kul nezdinde, Allah nezdinde sorumluluğu olan, mesuliyeti olan görevlerdir. 8.5 yıldan beri büyük bir özveriyle ve fedakarlıkla yapılan destansı bir mücadelenin neferi olmanın bahtiyarlığını yaşıyorum. Bu destanı yazan aziz milletin kendisidir" ifadelerini kullandı. 
 
"GAYRET SARFETMEK ZORUNDAYIZ"
 
Küçük hesaplar peşinde koşmamalıyız diyen İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, "Türkiye'de her iki kişiden birinin oyunu alan AK Parti, şu veya bu cemaatin, hizbin partisi olamaz. Hiç bir kadro teşkilatımızın, hiç bir birimi şu veya bunun adamı olamaz. Hepsi AK Parti'nin, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın adamıdır. Kendisine pay biçmeden. rol kesmeden, beklentiye girmeden, hesap içinde hesap yapmadan, kardeşlerimizin omzuna basmadan, vakarımıza, izzet ve onurumuza halel getirmeden, incitmeden, incinmeden, kardeşlik hak ve hukukuna saygılı davranarak, koşmak zorundayız. Sadece Allah rızası için, sadece aziz milletimizin ve insanlığın bağrında kor gibi yanan ateşi söndürmek aşkıyla, İbrahim için yakılmış ateşi söndürmeye giden karınca gibi dur durak bilmeden, of demeden gayret sarf etmek zorundayız. Bu bizim üzerimizde bir yüktür. Bu bir vebaldir. Bu kutsal bir sorumluluktur. Açıkça ifade edeyim ki, bu yolculukta, bu süreçte her kim hırsının, kişisel egolarının, şahsi istek ve arzularının kurbanı olursa, her kim teşkilat içindeki ahenge halel getirecek söz ve davranışlarda bulunursa, kardeşler arasına kin, nefret ve öfke tohumları ekerse, parti içi gruplaşmalara, hizipleşmelere, ayrılığa, gayriliğe neden olacak tavırlara girerse, her kim bütün gücü ve enerjisini aziz milletimizin alın teri ve duası olan bu aracın el frenini çekerse en hafif deyimle vebal içindedir. Bu vebalin hesabını Allah'a veremezler" dedi.
 
"GELİŞMESİ LAZIM"
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Cemal Akın, yaptığı konuşmada,  "Türkiye her geçen gün biraz daha gelişiyor. bu coğrafyasında, İslam coğrafyasında ve dünya coğrafyasında bütün zulümlerin önüne geçilebilmesi için Türkiye'nin manen ve madden çok gelişmesi lazım. AK parti kadroları bunu için uğraşıyor" dedi. 
 
"SİZLER DAHA İYİ BİLİYORSUNUZ"
 
Milletvekili Mustafa Şahin ise, "Bu ülkenin kurucuları arasında kendilerini gösterenlerin, maalesef kendi aralarında bu dayanışmanın, birlik ve beraberliğin tesis edilemediğine şahit olduğumuz bu partinin hizmet için ne kadar umut olacağını sizler daha iyi biliyorsunuz. Bunların değil iktidara gelmek, kendi varlıklarını bile korumaktan aciz olduklarını görmekteyiz" şeklinde konuştu. 
 
"İSTİKRARI YAKALADIK"
 
Herkesin gözü kulağı Türkiye'de diyen Milletvekili Öznur Çalık ise, "Herkesin gözü kulağı Türkiye'de. Herkesin gözü ve kulağı Recep Tayyip Erdoğan'da. Herkesin kulağı bu yiğitte. Biz korkmadan yolumuza devam ettik. Atın iyisine doruk, yiğidin iyisine Recep Tayyip Erdoğan derler. Bizim yıldızımız, bizim fatihimiz. İşte biz bu yıldızı ve bu partiyi daha çok parlatmak zorundayız. Hani dediler ya, 28 Şubat bin yıl sürecek diye. İşte biz de iddia ediyoruz, AK Parti süreci, düşüncesi, misyonu bin yıl sürecek. Artık Türkiye'de ne ekonomi, ne siyaset eskisi gibi değil. Hem siyasi ve hem de ekonomik istikrarı yakaladık" dedi.
 
"YASAL DÜZENLEMELER YAPILACAK
 
Başbakan Erdoğan'ın dindar nesil yetiştirme sözlerini tekrarlayan Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati,  "Dindar olmaktan, dindar nesil yetiştirmekten ve onun türevi olan samimi, düzgün, yürekli, gönüllü insanlar yetiştirmekten büyük bir keyif alacağız. Çünkü, bu ülkeyi, bu toplumu, bu milleti, bu coğrafyayı ayağa kaldıracak olan dindar nesillerdir ve dindar nesillerin yöneteceği ülkelerdir, hükümetlerdir" ifadelerini kullandı. Nebati, Malatya'nın büyükşehir olmayı hak ettiğini ve yasal düzenlemenin bu yıl yapılacağını sözlerine ekledi. 
 
Osman Güder başkanlığındaki AKParti Malatya Merkez İlçe Yönetim Kurulu'na giren isimler şunlar:
 
Abdulvahap Kılıç, Ali Palancı, Ali Polatbaş, Arif Tutal, Ayhan Baran, Bilge Karaaslan, Canan Candan, Celal Aksaç, Erdoğan Özpolat, Gökmen Yağlıcı, Habibe Polat, İbrahim Çığrık, Mehmet Haskul, Mehmet Geçkil, Mehmet Tosun, Mustafa Dağdelen, Muzaffer Yılmaz, Ömer Tatar, Rabia Diri, Recep Ünver, Recep Akkuş, Rıdvan Budak, Sadık Güven, Selami Zorver, Selim Kurtulmuş, Şener Alparslan Zarıçlar, Şeniz Ayaz, Şükrü Özdemir ve Yusuf Günay. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız