SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bu Lig Enteresan Bir Lig!..''

A- A+ PAYLAŞ

7. hafta sonunda averajla liderliğe yükselen Malatyaspor, önümüzdeki Cumartesi günü, liderliği devraldığı rakibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Cumartesi günü oynanan ve 5-3 Malatyaspor'un galibiyetiyle biten karşılaşmadan sonra, İstanbul'a geçerek rakiplerinin maçını izleyen Teknik Direktör Hayati Palancı, deplasmanda Gençlerbirliği OFTAŞspor'un İstanbul Büyükşehir Belediye'yi 2-1 mağlup ettiği maçı ve hafta sonunda Malatya'da oynanacak karşılaşmayı yorumladı.

Palancı şöyle konuştu:

“İstanbul Belediye'ye OFTAŞ maçında bir iki sarı kartlı oyuncu eklendi, cezalı duruma düştüler. Tabi biz Malatyasporuz. Burada aslolan bizim ne yapacağımız.. Biz kendimiz gibi, Malatyaspor gibi sahaya çıkıp oynarsak, İstanbul Belediye de bizim rakibimiz değil.

Gençlerbirliği OFTAŞ maçında, İstanbul'da fark vardı önceki haftalara göre. Fizik olarak düştüler bu maçta. Fizik olarak düştüler ama ben zannediyorum ki, oyun yapıları itibarıyla İstanbul Büyükşehir Belediye, deplasmanda çok daha farklı oynayabilir bir takım hüviyetinde. Biz rakipten daha çok kendi yapacaklarımızla ön plana çıkmak istiyoruz. Malatyaspor gibi oynarsak hiçbir maçtan korkmuyoruz. Büyükşehir de bu maçlardan biri olacak.

Bu lig, A grubu, inanılmaz her şeye gebe bir lig. Herkesin herkesi yenebileceği, deplasman-iç saha diye bir şeyin olmadığı enteresan bir lig. Bu haftaki sonuçları sürpriz olarak kabul etmiyorum. Bazı antrenör arkadaşlarla maçı seyrederken, bugün OFTAŞ kazanırsa sürpriz olmaz diyordum, ki kazandı, sürpriz olmadı benim açımdan. Bu grupta istikrarlı olan her takım bu grubun üstünü götürecektir diye düşünüyorum, ilk yarı itibarıyla. Çünkü bu grupta herkes herkesi yenebilir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız