SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Lig Gevşemeyi Affetmez"

0
Güncellendi - 2018-04-01 20:27:37
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, alınan galibiyeti başından beri kendilerine güvenen taraftara armağan etti.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında karşılaştığı Ankara temsilcisi Gençlerbirliği’ni mağlup ederek puanını 37’ye yükselten sarı-kırmızılılarda adeta bayram havası var.

Karşılaşmayı İHA’ya değerlendiren Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, alınan galibiyeti başından beri kendilerine güvenen taraftara armağan etti. Sezonun en önemli maçlarından birini galibiyetle noktaladıkları için mutlu olduklarını belirten Gevrek, “Sezonun en önemli maçlarından birini oynadık ve şükürler olsun ki 3 puanın sahibi olduk. Ben bu galibiyeti en başından beri bize inanan taraftarımıza armağan ediyorum. Sahada ter döken her futbolcumun, kenardaki teknik heyetimin, perde arkasındaki kulüp çalışanlarımın ve tribünde son dakikaya kadar takımını destekleyen taraftarımızı yürekten kutluyorum. İnşallah bu galibiyet daha güzel günlerin habercisi olacak” dedi.

“Bu lig gevşemeyi affetmez”

Gevrek, aldıkları galibiyetle rahatladıklarını ancak işlerinin henüz bitmediğini kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu galibiyet bizi rahatlattı ancak işimiz henüz bitmedi. Bu lig gevşemeyi affetmez. Bu saatten sonra Gençlerbirliği maçı bitmiştir. Önümüzde zorlu bir Başakşehir maçı var. Bu maçı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. İnşallah o maça da taraftarlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • mehmet (6 yıl önce)
    Evet yönetim kızılacak işler yaptı ama süper ligdeki en iyi yönetim olduğu da tartışılmaz bir gerçek.. taraftar artık küskünlüğü bırakıp maçlarda takımı desteklemeli...
    0
    0
    Yanıtla
  • ruh (6 yıl önce)
    taraftar takıma küsmedi çoğu 3. ligden bu yana maça gelen insanlar sadece yönetimin yaptığı hataya tepki gösteriyorlar ve ben taraftarım diyen sözüm ona malatya dışında yaşayan yada malatyada yaşayıp maçlara bedava giden adilgevrekspor taraftarları sizin haddinize değil küsen taraftarı eleştirmek adil başkanlığı bıraksa stadın önünden geçmezsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedavacı siz ve sizin gibiler. Süper ligde 7.5 tl maç mı olur. çay içsen 5 tl kardeş..bizlerin taraftarlığını sen mi sorgulayacan. İşine bak boş konuşma
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayrıca sizce başkan kim olmalı onuda yazında kime hizmet ettiğiniz ortaya çıksın. Takım süper ligde ya reklamcıların adamları her yeri sardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • kerem tataroglu (6 yıl önce)
    evet evet evet 1 haftayla yorum olmaz büyük dürüst başkan adil gevrek
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferid (6 yıl önce)
    Bu saha ici anosör amatörce yapiliyor lütfen profesyönel biri bu anosu yaparak baskılı bir şekilde taraftari etkilemesi gerekir.Ayrıca başakşehiri yenme yöntemde ileride 1bölgede baski ve duran taplarla yene biliriz!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (6 yıl önce)
    500 bin nüfuslu Malatya,80 bin nüfuslu Akhisar,iki takımda süper ligde,Malatyanın maçında 5 bin kişi,Akhisarın maçında 15 bin kişi...Utanıyorum Malatyalı olmaktan yazıklar olsun merkezde ve yakın çevredeki Malatyalılara 5 liraya süperlig maçına gitmeyenler utanın utanın.Biz gurbetteyiz sahip çıkın bu takıma renkli esprili pankartlar hazırlayın biraz tezahürat yapın...
    0
    0
    Yanıtla
  • yönetiminden utan bu onların ayıbı önce yaptılar sonra sıvadılar çıkıpta biz bir hata yaptık taraftarımızdan özür dileriz bütün malatyayı maça bekliyoruz diyemeyen başkanından utan
    0
    0
    Yanıtla
  • Özür dilemeyecek. Sende maça gelmezsin olur biter
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum.Herkes artık şu bilinçle hareket etmeli.Süperligdeyiz ve burda kalıcıyz.Tarafdar daha çok maça gitmeli ailece çocuklarımızı da götürmeliyiz.Akhisarspor 15 bin kişiye oynarken bizim 5 bin kişiye oynamamz ayıp utanılacak bir durum.yeni taraftar grupları kurulmalı. yeni flamalar pankartlar yapılmalı.yeni sloganlar atılmalı.Biz Süperlig Takımıyız bundan ötesi yok.Bundan ötesi Şampiyonluk ve Avrupa Kupaları.Di Hadi Çoluk Çocuk Herkes Maçlara...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gardas. Sen önce MALATYA 'nın nüfusunu iyi belle 875 bin kişi 2.konu ise taraftar fenevbostan maçında yapılan hatayı unutmaz ve her defasında hatırlatır. 3. Sen MALATYA da yasamazken biz 2.lig 1.lig maçlarında ınönü stadında çok bağırdık 4. Kimse MALATYASPOR taraftarını yargılayıp hüküm veremez bu kimsenin haddine değil.......
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Erken bayram yapmamalı. Çok kritik puandayiz. TFF nin sağı solu belli olmaz. Saha dışında kulisi ile bizden daha güçlü takımlar alt sırada. Konya, Antalya, Bursa, Gençlerbirliği (malum İlhan Cavcav sezonu ). Mutlaka kendi sahamızda ki Akhisar ve Alanya maçlarını kazanıp deplasmanda da iki beraberlik alirsak ligde kalırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • O kadar puanla uefa gideriz hacı sakin ol.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ailecek gidersiniz inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaşa malatyaspor (6 yıl önce)Emrah isimli kullanıcı yorumuna
    Hacim sen hesaplamayi nasil yaptin vallaha merak ettim.bayaği ilgincime geldi.aciklarsan memnun olurum
    0
    0
    Yanıtla
  • Lig bitince anlarsın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kekeme (6 yıl önce)
    Senin ve ekibinin Allah’ına gurban. Malatyamıza hizmet eden taş üstüne taş koyan her kim varsa hepsine minnettarız. Zor zamanlarda birileri gibi bırakıp kaçmadın. Bunun gibi adamlara küfredildi, hakaret edildi. Anlamak mümkün değil. Yemedi yedirmedi, gerçekten helal olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyvallah kardeş
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaşa malatyaspor (6 yıl önce)Kekeme isimli kullanıcı yorumuna
    ALLAHİNA GURBAN SENİN.VALLAHİ DOĞRU BİLLAHİ DOĞRU DEDİN.SİMDİ MALATYA LİGDE KALDİ.EN ZOR ZAMANİMİZDA BU TAKİMA SAHİP CİKAN BAŞKAN ADİL GEVREGE SELAM OLSUN.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali sami (6 yıl önce)
    Oynanan futbolun kalitesi, alınan sonuçlar, puan durumu tabi ki çok çok önemli ama benim için en önemlisi yönetim, teknik direktör, oyuncuların omuz omuza takım için ter dökmesi ve taraftarların her halükarda takımı desteklemesidir. Ben ufak bir bahane ile yönetime, teknik heyete ya da oyunculara tavır koyanlara taraftar diyemem demem. Aynı şekilde taraftara saygısı olmayanlarla da işim olmaz vesselam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tesbit harika??
    0
    0
    Yanıtla