SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Ligde Biz de Olacağız"

0
Güncellendi - 2016-03-14 17:20:49
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un Malatyalı defans oyuncusu Osman Fırat, "Bu ligde bizde varız" dedi.

Giresunspor maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Fırat, "Giresunspor maçının zorlu geçeceğini biliyorduk. Sahamızda karşılaşmaya iyi başladık ve üst üste 2 gol bularak, durumu 2-0'a getirdik. Geriye kalan dakikalarda biraz geriye yaslandık ama zorlu karşılaşmayı kazanmasını bildik" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcu, zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Giresunspor'un Play-Off hedefi var. Onlarda hedeflerini devam ettirmek adına buradan galibiyetle ayrılmak istiyorlardı. Ama bizim 3 puana daha çok ihtiyacımız vardı. Bir an önce alt sıralarla aramızdaki puan farkını açmak istiyorduk. Bu anlamda karşılaşmanın zorlu geçeceğini çok iyi biliyorduk. Öyle de oldu. Ama biz hafta içerisinde iyi hazırlandığımız zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmasını bildik."

Fırat, galibiyeti taraftarlara armağan ederek, "Bu ligde bizde varız. Göztepe maçında aldığımız mağlubiyeti bu maçta telafi etmek istiyorduk. Takım olarak iyi hazırlandık ve iyi mücadele ederek, önemli bir 3 puanı hanemize yazdırdık. İyi bir çıkış yakaladık ve iyi bir gidişat var. Kalan maçlarda da iyi mücadele edip, gerekli puanları almak istiyoruz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, Giresunspor karşısında da maçın başından sonuna kadar bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız