SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Ligde Kalacağız"

0
Güncellendi - 2016-04-08 00:57:01
A- A+ PAYLAŞ

44 Malatyaspor'un forvet oyuncusu Fethi Kırma, Elazığ Yolspor deplasmanından 3 puanla dönüp, ligde kalmayı garantilemek istediklerini söyledi.

Kırma, Elazığ deplasmanından galibiyetle döneceklerine inandıklarını ifade ederek, "Elazığ Yolspor'un bir iddiası kalmadı. Artık her şey bizim elimizde. Bu hafta kazanırsak, ligde kalmayı garantiliyoruz. Ondan sonra bir baraj maçımız var. Onu da en iyi şekilde atlatıp, ligde kalmak istiyoruz. Elazığ deplasmanına galibiyet için gideceğiz. Beraberlik bizim işimize yaramıyor. İnşallah kazanıp, Malatya'ya iyi bir şekilde döneceğiz. Takım olarak lige kalacağımıza inanıyoruz. Kazanmak için gideceğiz, nasip olursa da istediğimizi alacağız" dedi.

Ligde kalmaları halinde önlerinde bir baraj maçı olduğunu hatırlatan Kırma, "Neticede iki Malatya takımı karşı karşıya gelecek. O gün gününde olan kazanacak. Ama biz öncelikle şuan kümede kalmayı garantilemek istiyoruz. Ardından da baraj maçında istediğimiz sonucu alıp, 44 Malatyaspor'u lige bırakmayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

Kırma, takımın iyi durumda olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

"Baraj maçını büyük bir aklilik olmazsa İnönü Üniversitesispor ile oynayacağız. Onlarda iyi bir takım kurdular. İyi oyuncuları var. Bizde iyi bir takımız ve kaliteli oyunculara sahibiz. Biraz tökezleme dönemi geçirdik. Bazı sıkıntılar oldu. Maddi ve manevi sıkıntılar oldu ama kendimizi toparladık. Şuan iyi durumdayız. İnşallah İnönü Üniversitesispor'u da yenip ligde kalacağız."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız