SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Maç da Doğunun Derbisi..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig'te mücadele eden Malatyaspor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Kulübün Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde çalışan sarı-kırmızılı futbolcular, Elazığspor karşılaşmasının provasını yaptı. Sakat olan Turgay ve Zafer'in takımla çalıştığı idmanda teknik direktör Ömeroviç, hata yapan futbolcuları sık sık uyardı.

Atilla Birlik'in sarı kart cezalısı olması nedeniyle oynayamayacağı Elazığspor maçına Malatyaspor büyük önem veriyor. Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ali Cengiz, hafta sonu oynanacak Elazığspor maçıyla ilgili, bu maçta taraftarın bilinçli desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Bu maçı mutlaka galip kapatmamız gerekiyor. Bunu başarmak için gerek yönetim kurulunun, gerek futbolcu ve teknik kadro ile taraftarlarımızın üzerlerine düşen görevi yapması gerekiyor. Elazığspor maçları bizim için büyük önem taşıyor. Bu maç Doğu'nun derbisi niteliğindedir. Futbolcularımızın bu müsabakada gerekli hassasiyeti göstereceğinden eminiz. Taraftarlarımızın desteğiyle üç puanı alacak güçteyiz. Ancak taraftarlarımızdan özellikle Malatyalı'ya yakışır olgunlukta tezahürat yapmalarını istiyoruz. Kötü ve çirkin tezahürat, futbolcularımızı motive etmediği gibi kulübümüzün ceza almasına yol açabilir. Futbolcularımızı sadece güzel tezahürat motive eder. Taraftarlarımızın bu açıdan, bizim için büyük önem taşıyan bu maçta, bilinçli davranıp takımının oyununa ve galibiyetine katkı sağlayacak türden tezahürat yapacağından eminiz" diye konuştu.

Cengiz, her iki kulüp arasında yapılan anlaşma gereği, bu maça Elazığ'dan seyirci gelmeyeceğini, ligin ikinci yarısı Malatyaspor'un da Elazığ'a seyirci götürmeyeceğini hatırlattı.

Cengiz, Malatyaspor'un devre arası kampını Antalya'da yapacağını, bunun için çalışmaların devam ettiğini de kaydetti. Sarı-kırmızılı takım, Elazığspor maçından sonra izne çıkacak ve 23 Aralık'ta Malatya'da toplanacak. Kampın ilk etabı 24 Aralık'ta başlayıp, 30 Aralık'ta sona erecek.

İkinci etap kampı 1 Ocak 2008'de başlayıp, 12 Ocak'ta tamamlanacak. Kamp, Antalya Belek IC Otel'de yapılacak. Malatyaspor, 13 Ocak'ta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı ikinci yarının ilk maçı için Antalya'dan
Gaziantep'e geçecek.

Bu arada, Malatyaspor-Elazığspor maçı biletleri satışa sunuldu. Zorlu maçın bilet fiyatları şöyle:

"Açık A ve B Tribünü 3 YTL, Maraton Tribün 5 YTL, Kapalı A, B ve VIP ön 10 YTL, VIP 15 YTL"

Maç biletleri, İnönü Kapalı Çarşı üzerindeki satış noktası ile ticketturk.com internet sitesinden temin edilebilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız