SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Maç Her Şeyi Değiştirebilir

0
Güncellendi - 2016-02-12 01:35:38
Bu Maç Her Şeyi Değiştirebilir
A- A+ PAYLAŞ

Biri lider ve liderliğini sürdürmek, diğeri ise kötü gidişe 'dur' deyip, artık çıkışa geçmek istiyor. İki takımın hedefleri ayrı düşünceleri ise tek; o da galibiyet.

Kardemir Karabükspor, PTT 1. Lig'de geride kalan 20 hafta sonunda 36 puan topladı ve liderlik koltuğuna oturdu. Vartaş Elazığspor, Adanaspor, Multigroup Alanyaspor ve Adanaspor'un yakın takibinde olan mavi şimşekler, Alima Yeni Malatyaspor deplasmanından 3 puan çıkarıp, liderliğini sürdürmek istiyor.

Takımın başına devre arasında geçen Alima Yeni Malatyaspor'un eski teknik direktörü Yücel İldiz, zorlu bir deplasmana geleceklerinin farkında. Takımdaki oyuncuların bir çoğunu yakından tanıyan tecrübeli çalıştırıcı, Malatya deplasmanında tökezlemek istemiyor.

Alima Yeni Malatyaspor'un ise bir maç kaybına daha tahammülü yok. Ligin ikinci yarısında oynadığı 3 maçı kaybeden, toplamda da 5 karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyen sarı kırmızılılar, Kardemir Karabükspor karşısında mutlak 3 puanı hedefliyor.

ZİRVEDE PUAN KAYBI LİDERİ DEĞİŞTİRİR

Yücel İldiz yönetiminde çıktığı 3 maçta 2 galibiyet, 1'de beraberlik alan mavi şimşekler, Malatya deplasmanına da mutlak 3 puan hedefiyle geldi.

Ligde 20 haftada 10 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyet alarak 36 puan toplayan Kardemir Karabükspor, hem zirvedeki yerini korumak hem de kendisini yakından takip eden takımlarla arasındaki puan farkını açmak istiyor.

PTT 1. Lig'de her geçen hafta zirve yarışı kızışırken, Kardemir Karabükspor puan kaybı yaşamak istemiyor.

ARTIK KREDİLERİ KALMADI

Alima Yeni Malatyaspor, ligin ikinci yarısında puan hanesine henüz puan yazdıramadı. İkinci yarı için kadrosunu kuvvetlendiren ancak istediği sonuçları alamayan sarı kırmızılıların kredisi bitti.

Ligin ilk yarısında 21 puan toplayan ve ilk yarıyı 13. sırada tamamlayan sarı kırmızılılar, alttaki takımların puan kazanmalarına rağmen 13. sıradaki yerini korudu. Rakipleriyle arasındaki puan farkı her geçen hafta kapanan sarı kırmızılılar, Kardemir Karabükspor'u sahasında yenip, hem rahat bir nefes almak hem de çıkışa geçmek istiyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • cemal (8 yıl önce)
    Malatyaspor tarihinin en önemli maçlarından bitanesi, bu tür maçları çok oynadık, mazisi şanlı malatyaspor bu maçı alıp kötü gidişe dur diyecektir, büyük malatyaspor taraftarı bu maçta takımını sahiplenip gerekeni yapacaktır...
    0
    0
    Yanıtla
  • o dediğiniz şanlı malatyaspor bu belediyespor başkanları sayesine şimdi amatör kümede
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (8 yıl önce)
    Psikolojik olarak rahat değilseniz hiç bir şey rahat yapamasınız . ne maçı rahat oynayabilirsiniz nede mağaza da müşteriye rahat satış yapabilirsiniz nede biri ile rahat tartışabilirsiniz rahat tartışamadığını içinde sonuç kavgaya varır .Bu takım rahat olmadığı içinde bu maçıda rahat alamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin (8 yıl önce)hasan isimli kullanıcı yorumuna
    o rahatlığıda hocanın vermesi lazım.dünyanın sonu olmadığını bilmeleri gerekir.sadece derslerine iyi çalışmaları lazım.
    0
    0
    Yanıtla