SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Maç Seyircisiz Olur mu?"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:51:27
'Bu Maç Seyircisiz Olur mu?
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Türkiye Futbol Fedarasyonu’na Yeni Malatyaspor-Keçiörengücü maçının seyircili oynanması talebini iletti. Ağbaba, “Şampiyonluk maçının seyircisiz oynanması Türkiye futbol  tarihine kara bir leke olarak geçecektir” ifadelerini kullandı. 

Ağbaba, sabırsızlıkla beklenen Yeni Malatyaspor’un şampiyonluk maçı öncesi tüm Malatyalılar maçın seyircisiz oynanmasına tepkilerini dile getiriyorlar. Konuyla ilgili CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise TFF’na Malatyalıların taleplerini ileterek, maçın seyircili oynanmasını istedi.

Ağbaba’nın Türkiye Futbol Federasyonu’na ilettiği talep yazısı  şu şekilde;

"TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANLIĞI’NA

Yeni Malatyaspor’a 2014-2015 futbol sezonunda arka arkaya kesilen cezalar hem takım için hem de taraftarlar için eziyet haline gelmiştir.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup 34. hafta mücadelesinde Malatya  İnönü Stadı'nda oynanan Pendikspor karşılaşmasında taraftarın olay çıkardığı iddiaları sebebiyle Yeni Malatyaspor’a sahasındaki 3 resmi müsabakayı seyircisiz oynama cezası en  ağır cezalardan biri olmuştur.

Ligin son haftasına 65 puanla lider olarak giren Yeni Malatyaspor verilen son cezalar nedeniyle 3 Mayıs 2015 tarihinde kendi sahasındaki son karşılaşmaya da seyircisiz çıkmak zorunda bırakılmıştır.

Şampiyonluk maçının seyircisiz oynanması Türkiye futbol  tarihine kara bir leke olarak geçecektir.Tüm Malatyalıların sabırsızlıkla beklediği karşılaşmanın seyircilere kapalı olması üzüntü vericidir.

Federasyonunuz tarafından Yeni Malatyaspor’a  son hafta için verilen seyircisiz oynama cezasının önümüzdeki sezonda uygulanması, şampiyonluk karşılaşmasının taraftarlara açılması tüm Malatyalıların beklentisidir.

Bu çerçevede Malatyalıların taleplerine kulak verilmesini ve son maçın seyircisiz oynanma cezasının ertelenmesini rica ederim…"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız