SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Maçı Kazanmalıyız'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da futbol şube sorumlusu Özcan Dündar, Ankara takımlarından Hacettepespor ile yapacakları karşılaşmayı mutlaka kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

İç sahada puan kaybına tahammülleri olmadığını kaydeden Dündar, "Bu hafta rakiplerimizin hepsi birbirleriyle karşılaşıyor. Bu nedenle bu hafta büyük önem taşıyor. Sahamızda oynayacağımız Hacettepespor karşılaşması da bizim için son derece önemli. Bu karşılaşmayı mutlaka kazanmak zorundayız" dedi.

"FUTBOLCULARIMIZ OLDUKÇA HIRSLI VE İSTEKLİ"
Dündar, iyi bir ekip olduklarını belirterek, "İyi bir futbolcu kadrosuna sahibiz. Sezon başında ve devre arasında iyi oyuncuları kadromuza kattık. Hacettepespor karşılaşması hazırlıkları esnasında da futbolcularımız bir hayli hırslı ve istekliydi. Aslında her maç hırslı ve istekliler ama bazen olmayınca da olmuyor. Ben, Hacettepespor'u yenerek, yolumuza en iyi şekilde devam edeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

"TARAFTARLARIMIZ BAŞIMIZIN TACI"
Malatyalı taraftarları Çarşamba günü 13.30'da oynanacak olan Hacettepespor karşılaşmasına beklediklerini ifade eden Dündar, "Bizim taraftarlarımızla hiçbir sorunumuz yok. Taraftarlarımız bizim başımızın tacıdır. Her maç 90 dakika tribünde takımı destekliyorlar. Bu takım bizim değil, bu takım tüm Malatya'nın ve tüm taraftarların. Bütün taraftarlarımızı tribüne bekliyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız