SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Maçın Taktiği Olmaz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, bir oğulları dünyaya gelen golcü Taner ve eşi Şehnaz Demirbaş'ı, yöneticilerle birlikte ziyaret ettiği hastanede, Pazar günü deplasmanda karşı karşıya gelecekleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı ile ilgili görüşlerini açıkladı. Bu arada, ikinci sıradaki Malatyaspor'un 5 puan önünde bulunan Gençlerbirliği Oftaşspor'un Mardin'le deplasmanda oynaması gereken maçın Mardin'in cezası nedeniyle Gaziantep'e alınması da, lider takım için avantaj oldu.

"BU MAÇIN TAKTİĞİ OLMAZ.."
Demirbaş ailesini kutlamak için geldikleri hastane odasında, elinde sarı-kırmızılı çiçeklerden oluşan kokteylle hayli neşeli görülen Kartal, basın mensuplarının soruları üzerine Pazar günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediye ile oynayacakları maçı değerlendirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının kurtuluş maçı gibi görülmemesini isteyen Kartal, "Kazanmak için gidiyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanamazsak da yenilmeyeceğiz. Ben oyuncularıma güveniyorum, her zaman da güvendim. Yeter ki oyun disiplininden kopmadan iyi mücadele edelim. Ben Malatya'ya yüzümüzün akıyla döneceğimize inanıyorum. İnşallah da, Allah bize yardım eder yüzümüzün akıyla döneriz.

Kulüplerde oynayan futbolcuların hayatı boyunca anlatacağı iki tane üç tane maç vardır. Bu da onlardan bir tanesi diye düşünüyorum. Bu maçın fazla taktiği tekniği de olmayacak. Yüreğini ortaya koyan, inanan, iyi mücadele eden, savaşan maçı kazanacak diye düşünüyorum. İnşallah biz de bunu ortaya koyabiliriz, yüzümüzün akıyla, emeklerimiz boşa gitmeden Malatya'ya döneriz." dedi.

Kartal, sakatlığı bulunan Bülent Akın'ın büyük ihtimalle Pazar günü forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

OFTAŞ'IN AVANTAJI..
Bu arada, ikinci sıradaki Malatyaspor'un 5 puan önünde bulunan Gençlerbirliği Oftaşspor'un Mardin'le deplasmanda oynaması gereken maçın Mardin'in cezası nedeniyle Gaziantep'e alınması da, lider takım için avantaj oldu.

Mardinspor'a verilen 2 maç saha kapatma cezası nedeniyle, 52 puanla lider durumda olan Gençlerbirliği Oftaş, bu maçı Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynayacak. Bu durum, Oftaş'ın avantajı olarak değerlendiriliyor.

Ayrıca, bir önceki hafta Akçaabat Sebatspor- Gençlerbirliği Oftaş maçındaki olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na verilen Oftaş'a, ceza verilmediği bildirildi. Kurulun, bu konudaki kararı şöyle açıklandı:

"Gençlerbirliği Oftaşspor Kulübü hakkında: 04.03.2007 tarihinde oynanan Akçaabat Sebatspor-Gençlerbirliği Oftaşspor müsabakasında yasal koşulları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,"

SEBATLI OYUNCUYA CEZA..
Öte yandan, geçtiğimiz Pazar günü Malatya'da oynanan Malatyaspor- Akçaabat Sebatspor maçının 28. dakikasında Atilla Birlik'e sert girdiği için kırmızı kartla oyun dışı kalan Akçabatlı futbolcu Necati'ye 1 maç ceza verildi. Bu ceza da, PFDK tarafından "Necati DEMİRHAN (Akçaabat Sebatspor futbolcusu) 11.03.2007 tarihinde oynanan Malatyaspor-Akçaabat Sebatspor müsabakasında rakip takım futbolcusuna ciddi faul yapmaktan 1 resmi müsabakadan men cezası verilmesine," ifadeleriyle açıklandı.

LİGDE PUAN DURUMU..
Lig A'da son puan durumu şöyle:

Takımlar O P
1. Gençlerbirliği OFTAŞ Spor 24 52
2. Malatyaspor 24 47
3. İstanbul B.Ş.B. 24 47
4. Altay 24 37
5. İstanbulspor 24 37
6. Diyarbakırspor 24 36
7. Kasımpaşa 24 35
8. Karşıyaka 24 33
9. Elazığspor 24 33
10. Samsunspor 24 33
11. Gaziantep B.Ş.BLD 24 29
12. Kocaelispor 24 29
13. Eskişehirspor 24 28
14. Orduspor 24 27
15. T. Telekomspor 24 22
16. Uşakspor 23 21
17. Mardinspor 23 21
18. A. Sebatspor 24 19

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız