SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Mağlubiyet İçimizi Acıttı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:15:27
A- A+ PAYLAŞ
 
Yeni Malatya Spor'da, Bozüyükspor karşısında alınan yenilginin üzüntüsü hakim. Sarı siyahlı takımın teknik direktörü Gürses Kılıç, "Bizi çok üzen ve içimizi acıtan bir mağlubiyet aldık" dedi. 
 
Ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Bozüyükspor ile karşılaşan Sarı Siyahlı takım,. 2-1 öne geçtiği karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılmıştı. 
 
Yenilgiyi değerlendiren Teknik Direktör Gürses Kılıç,  "Antalya Belek'te ikinci yarı hazırlıkları kapsamında 12 gün süren bir çalışma yaptık. Takıma yeni katılan ve takımdan ayrılan futbolcular oldu. Hazırlıkların ardından da ikinci yarının ilk maçında Bozüyükspor'a konuk olduk. Kötü bir zemin üstünde zorlu bir karşılaşma oldu. Bütün futbolcularımız özverili ve üstün bir mücadele örneği ortaya koydu. Ancak kolay goller kalemizde gördük ve mağlup olduk. Bozüyükspor karşılaşmasını kazanmış olsaydık, büyük bir avantaj yakalayacaktık. Çünkü bu karşılaşmanın ardından üst üste 2 karşılaşmayı sahamızda oynayacağız. Üst sıralara tırmanma adına farklı ve güzel bir dönem olacaktı. Gerçekten bizi çok üzen ve içimizi acıtan bir mağlubiyet oldu. 2-1 öne geçtiğimiz karşılaşmada üstünlüğümüzü koruyamadık. Sakat ve eksik futbolcularımız var. Turgutluspor maçıyla birlikte üst sıralara tırmanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız