SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Makamlar Hizmet İçin Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:25:25
A- A+ PAYLAŞ

Pazar günü gerçekleştirilen il kongrede AKP İl Başkanlığı’na seçilen Hakan Kahtalı, “Bu makamlar hizmet için var” diyerek halkla iç içe olacağının mesajını verdi. 

İl Başkanlığı’na seçilen Hakan Kahtalı’nın ziyaretçi trafiği oldukça yoğun. Son olarak Başkan Kahtalı’yı ziyaret eden Malatya Demiryolu-İş Sendikası Başkanı ve Türk-İş Sendikası İl Temsilcisi Nurettin Öndeş ve Yönetim Kurulu üyeleri hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Demiryolu-İş Sendikası yönetimini ağırlayan AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, makamların hizmet için var olduğunu vurgulayarak , “Bizler de burada inşallah ilimize en iyi katkıyı nasıl sunarız, en iyi desteği nasıl veririz, elimizden gelen neyse onları nasıl sunarız, bunları yapma çabası içerisindeyiz” dedi.

Hizmetleri yaptıkları sırada sivil toplum kuruluşlarıyla da diyalog içerisinde olacaklarını ifade eden Kahtalı, “İlimizde eksik kalmış, yapılması gerekip de gecikmiş hangi yatırımlar varsa sizlerinde desteği ile yapabilmek. İnşallah bundan sonraki süreçte de iyi işlere imza atmak için ilimiz için elimizden ne gelirse yapmaya hazırız” diye konuştu.

Demiryolu-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nurettin Öndeş ise, Kahtalı’nın Malatya’ya katkı sunacağına inandıklarını ifade ederek, “İktidar partisi olarak da yapacağınız her türlü çalışmalara Demiryolu-İş Sendika Başkanı ve Türk-İş İl Temsilcisi olarak her konuda sizin yanınızdayız. Bize düşen bir şey varsa ilimizde destek amaçlı yaparız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız