SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Malatyaspor Şampiyon

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:10:35
Bu Malatyaspor Şampiyon
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul 1. Amatör Lig 5. grupta yenilgisiz şampiyon olan İstanbul Malatyaspor'un bu başarısı Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) tarafından düzenlenen geceyle kutlandı.

Radyocu "Düşbahçesi Ali"nin sunuculuğunu yaptığı gece, Esenler Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Türk Halk Müziği Sanatçıları Özlem Büyük ve Ahmet Satılmış'ın sevilen türkülerle renk kattığı gece ilgi gördü. Geceye, AKP İstanbul Milletvekili Osman Aşkınbak, CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Pütürge Belediye Başkanı Necdet Ayaydın, meclis üyeleri Burhan Kocaman, Osman Cengiz, Bilal Biricik, Bekir Güneş ve Aziz Damar'ın yanı sıra, idaşamları, ilçe ve köy derneklerinin yöneticileri ile diğer davetliler ile İstanbul Malatyaspor'un yönetici ve futbolcuları katıldı.

MADEF Genel Başkanı Yılmaz Durmuş, gecede yaptığı konuşmada ‘’İstanbul Malatyaspor’umuzu 2012 yılında kurduk. Kurulduğumuz yıl 2.Amatör Lig’den ilk yılımızda şampiyon olarak 1.Amatör Lig’e çıkmayı başardık. Bu sezon da 1.Amatör Lig’de 5.Grupta oynadığımız tüm maçları kazanarak liglerin bitimine 2 hafta kala yenilgisiz olarak şampiyon olduk ve İstanbul Süper Amatör Lig’de önümüzdeki yıl oynamaya hak kazanmış oldu. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımızı bu takımın kurulmasında ön ayak olduk ve buralara getirdik ve görevimizi en iyi şekilde yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Sporcularımızın uzun maraton boyunca tüm karşılaşmalarda akıttığı ter kadar bizlerde tribünlerde ter akıttık. Hocalarımız kulubüde ter akıttı. Onların sevinci ile sevindik, onların üzüntüsü ile üzüldük. Şükür ki, mutlu sona biz ulaşabildik bizlere bu günleri yaşatan futbolcu kardeşlerimize teknik yönetimimize çok teşekkür ederim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız