SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Malum Yapı Ne Olacak?"

0
Güncellendi - 2016-07-31 21:11:25
A- A+ PAYLAŞ

CHP Akçadağ ilçe Başkanı Ali Aslan, ilçede bulunan ve 24 yıldır atıl durumda olan Akçadağ Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

CHP İlçe Başkanı Ali Aslan, 24 yıldır atıl durumda bulunan Akçadağ Kültür Merkezi'nin Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 1992 yılında ilk ihalesinin yapıldığını belirterek, o günden sonra atıl durumdaki merkezin akıbetini merak ettiklerini söyledi. Akçadağ Kültür Merkezinin yapımın yılan hikayesine döndüğünü ifade eden Aslan, “Bilir kişi heyetleri Kültür Merkezin'de bir çok defa araştırma ve incelemelerde bulunarak rapor tuttular. Bu raporların bir kısmında yapı güçlendirilsin bir kısmında yıkılsın şeklinde görüşler bildirildi, ama bu raporların hiç biri hayata geçmedi. Malum yapı için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 4 milyon TL civarı bir ödeneğin ayrıldığını biliyoruz. Bu ödeneğin akıbeti nedir? Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay'ın hem bu yapı ve ödenek için bir açıklama yapmasını bekliyoruz” diye konuştu

CHP’li Aslan, Belediye Başkanı Ali Kazgan’ın 2014 yılında yaptığı açıklama ile Akçadağ Kültür Merkezi’nin yıkılarak yerine yeni bir kültür merkezinin yapılacağını söylediğini ancak aradan geçen zamana rağmen halen bir gelişme olmadığını da hatırlattı.

iha

CHP'Lİ ASLAN AKÇADAĞ KÜLTÜR MERKEZİ'NİN AKIBETİNİ SORDU (HASAN ERYILMAZ/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız