SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Millet Sizi Biliyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:27:23
A- A+ PAYLAŞ

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Dağlıca’da yaşanan olayın sorumlusunun terör örgütü, siyasi uzantıları ve terör örgütü ile müzakere yapanlar olduğunu söyledi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, Dağlıca’da yaşanan terör saldırısına ilişkin şehit askerlere rahmet diledi. "Allah rahmet eylesin. PKK'yı destekleyenler, görmezden gelenler, beraber, birlikte olanlar, muhatap alanlar, müzakere edenler, bu millet sizi tanıyor. Bu millet sizi biliyor” açıklamasında bulunan Oktay Vural, Başbakan Davutoğlu’nun şehit çocuğu ile birlikte milli maçı izlemesine ilişkin, “PR yapıyor” ifadelerini kullandı. Vural, “Sen o çocuğa sahip çıkacaksan babasına sahip çıkacaktın” dedi.

Yaşanan olayların bir numaralı sorumlusunun terör örgütü olduğunu, terör örgütünü muhatap alıp müzakere edenlerin de sorumlu olduğunu kaydeden Vural, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün akşam bir televizyon kanalında yaptığı açıklamaları eleştirerek, “Çok ciddi silah stoklaması yaptı diyor bir Cumhurbaşkanı. İşte vatandaş buna isyan ediyor. Siz ne yapıyordunuz? Uyuyordunuz, güvenlik güçlerinin elini kolunu bağlayıp terör örgütüyle müzakere ediyordunuz. Çözüm sürecinin mimarı Erdoğan sen değil misin?" diye konuştu. Vural, “Bu millet 400 vekil vermedi diye mi şehitler oluyor? Nedir muradın? Böyle bir ortam içinde kan üzerinden siyaset üretmek. Anayasa PKK'nın istediği şekilde olsaydı şehitler gelmezdi. Bu millet sana yüz verdi, astarını istiyorsunuz. Bu sözleri söyleyene milletin nasıl çarpacağını göreceksin" açıklamasında bulundu.

Vural, kendilerinde şehitlere ilişkin rakamlar olduğunu ama bunu açıklamayacağını söyledi. Vural, "Bizim edindiğimiz bu tablonun hükümet tarafından açıklanması gerekiyor. Şehidimiz çok ama çok olunca mı manşete girmesi gerekiyor, haber olması gerekiyor? Önemli olan ihanet sürecinin bu noktalara geldiğini sorgulamaktır" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız