SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Milleti Bize Bahşettiği İçin Rabbime Ne Kadar Şükretsek Az"

0
Güncellendi - 2018-01-29 01:00:47
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili, "Bizim bu operasyonda tek hedefimiz var. O bölgedeki terör örgütlerini tamamen kurutmak, sınırlarımızda bize tehdit oluşturan bütün unsurları ortadan kaldırmak. En önemli temel unsurumuz bu.” şeklinde konuştu.

Kayseri Kadir Has Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Sosyal Politikalarda Gönül Adımları Projesi"ne katılan Çalık, 14. etkinlik nedeniyle Kayseri’de bulunduklarını ve  Türkiye'yi adım adım dolaşmaya devam edeceklerini bildirdi.

Çalık, Zeytin Dalı Harekatında şehit düşen askerlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine baş sağlığı dileyerek başladığı konuşmasında; “Mehmetçiklerimize nereye gidiyorsunuz diye sorduklarında 'Düğüne gidiyoruz' cevabını veriyorlar. Biz vatan savunmasını yaparken düğüne gidiyoruz cümlesini başka kullanan hiçbir millet tanımadık. Bu milleti bize bahşettiği için yüce Rabbime ne kadar şükretsek az. Bizim milletimiz ne zaman tankın önüne çıkacağını, ne zaman tankın üstüne çıkacağını çok iyi biliyor. Bunu en iyi bilen şehirlerden biri de Kayseri. Zeytin Dalı Harekatı'nda Rabbim askerimize, ordumuza, Başkomutanımıza zaferler kazandırsın inşallah. Bu zaferlerin neticesinde ülkemizin üzerinde gözü, dili, kulağı eli olan insanlara, ülkelere de gereken dersi vermeyi Rabbim hepimize nasip eylesin. Bizim bu operasyonda tek hedefimiz var. O bölgedeki terör örgütlerini tamamen kurutmak, sınırlarımızda bize tehdit oluşturan bütün unsurları ortadan kaldırmak. En önemli temel unsurumuz bu. Diğer uluslararası alandaki ülkeler ve devletlere Kayseri'den şunu söylemek isterim, bizim hiç kimsenin toprağında gözümüz yok, bir tek hedefimiz var, kendi ülkemizin birliğini, beraberliğini ve sınırlarını korumak. Diğer ülkelerin kafalarında var olan Orta Doğu coğrafyasını acılarla dolduran ve gözyaşına boğan ateş çemberine çevirmek değil bizim niyetimiz. Var olan ateş çemberini söndürmek ve orada yaşayan insanımızın rahat ve müreffeh bir şekilde hayatlarını devam ettirmelerini sağlamak. İnşallah Zeytin Dalı Harekatı operasyonumuz zaferle sonuçlanacak." İfadelerini kaydetti.

Çalık,  Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i de ziyaret etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • mıstik (6 yıl önce)
    Rabbime Hamdolsun sizin gibi VEKİLLERİ verdi de Reisimizin arkasında durduk!!!!! (inş anladın.)
    0
    0
    Yanıtla
  • Harika (6 yıl önce)
    Bu ne dindarlık son zamanlarda bi planı var bakalım ne çıkacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktürk (6 yıl önce)
    Öznur hanım bu çabalar boşuna senin gibiler yüzünden insanlar bazı şeylerden soğudu.
    0
    0
    Yanıtla
  • tarık (6 yıl önce)
    malatya büyükşehir adayımız kendisi biraz saygı lütfen bütün belediye başkanlarının değişmesi lazım yoksa malatya için hayırlı olmaz kaybeder güzel malatyam
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    Bu Milleti Bize Bahşettiği İçin Rabbime Ne Kadar Şükretsek Az” Hele lafa bak.Öznur hanımın rabbi bizi öznur hanıma bahşetmiş .Bu milleti Allemlerin rabbi olan Allah kimseye bahşetmez öznur hanım kulağın varsa işin bu sözleri .lafını sözünü bil bu millet sana neler yapacağını tahmin bile edemezsin sözde vekil olacak vekillik ne demek bunu bil önce neye talip oldun işin ney bu millet sana vekillik verdi milletin sorunlarını gördüğünü ve çözeceğini söylediğiniz için sizleri seçti fakat milletin olduğu yerde vekile gerek yok .şöyle betimleyeyim mahkemelerde avukata vekalet verilir avukatta bu vekaleti savunmak için alır ve haklarını savunur avukat kalkım anlla seni bana bahşetti derse vekalet elinden alınır ofisinde oturtulur haddi aşma bizim sahibimiz Allah sen nedeğilsin o vekaleti elinden alır bu millet meraklanma hele seçim olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • maho (6 yıl önce)
    Şahtı şahbaz oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (6 yıl önce)
    Milletin sahibisiniz ya!
    0
    0
    Yanıtla