SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Milleti Kimse Yıkamaz"

0
Güncellendi - 2017-04-07 15:08:18
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Biz Anadolu’yu Arap’ıyla, Kürt’üyle, Lazı’yla, Çerkezi’yle, Türk’üyle birlikte teslim aldık. Hiçbir zaman ayrıştırmaya hakkımız ve yetkimiz yok” dedi.

Turgut Temelli Alt Kavşağı, Arap Osman Kavşağı ve Sanayi yolu üzerindeki esnafları ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, daha sonra AKP Malatya İl Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AKP Malatya İl Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Nebi Yiğit, “Seçim Koordinasyon Merkezi’nde çalışmak gönül işidir. Başkanlarımız ve milletvekillerimiz bizi ziyaret ettiklerinde yorgunluğumuzu atarız. Biz bu dava için elimizden geldiği kadar sizlere faydalı olmaya çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise AKP Malatya İl Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin önemli bir görev yaptığını kaydederek, “Seçim süreci başlayınca bütün çalışmalarımızı koordine ediyorlar. Çünkü seçim çalışmalarının tek bir merkezden koordine edilmesi gerekiyor. Bizde yazılan programları uyguluyoruz” diye konuştu.

AKP’nin 2001 yılından bu yana seçim çalışmalarında çok ciddi kurumsal bir kimlik kazandığına dikkat çeken Polat, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin bu kurumsal kimlik kapsamında çalışmalarını devam ettirdiğini belirtti.

ALEVİ DEDESİ’NDEN ‘EVET’

Bu arada esnaf ziyaretleri esnasında Alevi Dedesi Rıza Demirtaş, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a dua ederek, referandumda ‘evet’ diyeceğini söyledi.

Demirtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da dua ederek, “Allah devletimize zeval vermeye ve Recep Tayyip Erdoğan başkanımızı da bizden eksik etmeye. Ben dede olarak devletimizin bekası için ‘evet’ diyorum. Bu ülkenin bekası için evet çıkması lazım. Ülkemizin kurtulması için, terörün bitmesi için, ‘evet’ dememiz lazım” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “Bu milleti kimse yıkamaz. Biz Anadolu’yu Arap’ıyla, Kürt’üyle, Lazı’yla, Çerkezi’yle, Türk’üyle birlikte teslim aldık. Hiçbir zaman ayrıştırmaya hakkımız ve yetkimiz yok. Evet ve hayır birbirine eşit bir tercihtir. Evet’i tercih eden eveti, hayırı tercih eden hayırı tercih eder. Elbette ki bizim arzumuz evetten yana ve bunun için mücadele ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Polat, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamaya da tepki göstererek, “O kadar azgınlık var ki ‘evet diyenleri Samsun’dan başlayarak, denize dökeceğiz’ diyorlar. Bu gerçekten bir azgınlıktır. Oysa biz, Alevi’siyle, Sünni’siyle biriz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatyali (6 yıl önce)
    ANADOLU'YU NE İLE ALDIN? Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Biz Anadolu’yu Arap’ıyla, Kürt’üyle, Lazı’yla, Çerkezi’yle, Türk’üyle birlikte teslim aldık. Hiçbir zaman ayrıştırmaya hakkımız ve yetkimiz yok” oemiş ve ayırıştırmaya da haklarının, yetkilerinin olmadığını söylemiş. Aklın sıra çaktırmadan ayırıştırma yapıyorsun. Anadolu'yu farklı bir zamanda aldığını söylemeye çalıştığın belli. Senin derdin birlik beraberlik filan değil. Bizim bildiğimiz resmi bir tarih var o da 1071. Ayrıca yaklaşık bin yıl sonra günümüzde işgalden filan dolaylı söz etmeye çalışmanın altında başka niyetler yatıyor gibi. Bu Anadolu'nun her ferdi aslı ne olursa olsun yaklaşık 1 asırdır kendisini Türk olarak görmüş ve bundan da gurur duymuştur. Ne zamanki sanki ayrılık ve düşmanlık varmış gibi sizin gibi sözde birleştirici gibi görünen sözler ortaya çıkıncaya kadar. Ayrıca Gürcü, Abhaz, Çeçen, Ermeni, Azeri, Afgan, Rum, Roman hatta son yıllarda ülkemize yerleşen milletlerden Alman, İngiliz ve Rusları, hele hele Suriyelileri de saymayı unutmuşsun. Etiler, Sümerler, Urartular, burnumuzun dibindeki Kommagene dayıla da ayrıca ayıp etmişsin. Bu milletlerin torunları da mümkün aramızda...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Sayın alevi dedesi sorsana bakalım yeşilyurt belediyesinde kaç tane alevi var hacı beyin işe aldığı ayrıştımıyomuş ya
    0
    0
    Yanıtla