SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Milleti Terör Belasından Kurtaracağız"

0
Güncellendi - 2016-09-14 18:47:38
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Bu milleti bölmek için faaliyet gösterenler, devletten artık beslenemezler” dedi.

Bakan Tüfenkci, Akçadağ İlçesi Levent Mahallesi'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bayramlaştı. Uzun insan kuyruğuyla tek tek bayramlaşan Bakan Tüfenkci, tam 12 dakika tokalaştı.

Akçadağlıların Kurban Bayramını tebrik eden Tüfenkci, “Biz sizlerle beraber olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyoruz. Akçadağ’ın hem bizim milletvekili olma serüveninde önemli bir yeri var hem de Akçadağlıların gönlümüzde ayrı bir yeri var. Akçadağ gelişirse Malatya gelişir, Malatya gelişirse esasında Türkiye gelişir” diye konuştu.

“TÜRKİYE’NİN EKSENİNİ ANCAK MİLLET ÇİZER”

Türkiye’yi geri bırakma, bölme, yeniden Sevr’e döndürme adına bir sürü terör örgütünün sıraya girerek, birbirlerine nöbet devreder hale geldiğini kaydeden Tüfenkci, 15 Temmuz akşamı Fetullahçı Terör Örgütü’nün bu ülkede asker kılığına girerek, askeriyenin içerisindeki yapılanmasıyla, insanlara milletin vermiş olduğu vergiyle alınan silahları doğrulttuklarını belirtti.

tüfenkci2Bakan Tüfenkci, Malatyalılara ve Türk milletine 15 Temmuz’daki duruşlarından dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Cenabı Allah bu millet razı olsun. Milletimiz aidiyet duygusu içerisinde Cenabı Allah’a hamd ediyoruz, gerçekten bu millet, Türk milleti şerefli, dimdik sivil direniş nedir bütün dünyaya, dosta düşmana gösterdi. Bunun içinde Malatya’da önemli görevler ifa etti. Biz o insanlara ne kadar hizmet etsek, ne kadar o insanların elini öpsek, selam çaksak azdır. Başbakanımızın da ifade ettiği gibi tek patron varsa o da millettir. Eğer Türkiye’ye bir elbise dikilecekse, bir eksen çizilecekse bunu ancak bu millet gerçekleştirir. Bir başka güç, bir başka örgüt veya bir başka oluşum, yapı asla ve asla millete rağmen artık bu ülkede bir şeyi gerçekleştiremezler. Bunun kanıtı Akçadağ’dır, Malatya’dır, Türkiye’dir.”

“BİR YANDAN FETÖ’YLE MÜCADELE EDERKEN, BİR YANDAN DA PKK’YLA MÜCADELEMİZ SÜRECEK”

Bir yandan FETÖ Terör Örgütü’yle mücadele ederken, bir yandan da PKK Terör Örgütü’yle dün olduğu gibi bugünde mücadelelerini sürdürdüklerini dile getiren Tüfenkci, milletin oyu ile seçilen bazı belediye başkanlarının milletten aldıkları vergileri Kandil’e peşkeş çekiyorlarsa, milletten aldıkları oyları bir başka terör örgütüne devşirmenin yolunu arıyorlarsa, milletin o yapılara el koyup, kayyum atayacağını belirtti.

Tüfenkci, “Onlarda hem millet hem de hukuk karşısında hesap verirler. Çünkü bu millet gerçekten çok bedel ödedi. Her gün şehit veriyoruz. Ne için veriyoruz? Bu topraklar için, bu milletin birliği ve beraberliği için. Bu milleti bölmek için faaliyet gösterenler, devletten artık beslenemezler. Ne memur ne de belediye başkanı olarak beslenemezler. Eğer memursa ama devlere sadakati yoksa devlete hizmet yerine bir başka yere hizmet ediyorsa, aklını bir başka yere kiraya vermişse, gelip bu devlette memurluk yapmaması lazım. Çünkü niye? Bu millete hizmet etmez de onun için. Ve onun için bu millete hizmet etmediler, kumpas kurdular, tuzak kurdular, nihayetinde de askeri darbeyle bu yönetime el koymaya çalıştılar. Ne yapacaklardı? Milleti birbirine kırdıracaklardı, birbirine düşüreceklerdi. Bu ülkeyi kime peşkeş çekeceklerdi doğrusu tahayyül bile edemiyoruz. Onun için inşallah biz birlik ve beraberliğimizi sürdürdüğümü sürece, birbirimize destek verdiğimi sürece bir yandan bu örgütlerle DEAŞ’ıyla, PKK’sıyla, FETÖ’süyle mücadele edeceğiz bir yandan da iş, aş üretip, insanımızın refah düzeyini daha da yükseltip, büyüteceğiz” diye konuştu.

“BU MİLLETİ TERÖR BELASINDAN KURTARACAĞIZ”

Milletin kendilerinden hizmet beklediğini kaydeden Tüfenkci, terör örgütlerinin bu hizmeti kesintiye uğratmaya çalışsalar da, milletin evlatlarına kurşun sıksalar da milleti ve Türkiye’yi büyüteceklerini belirtti.

Bakan Tüfenkci, milletin hizmetin en iyisine layık olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Bu millet, dünya refah pastasından en büyük payı alması gereken bir millettir. Bunun için daha fazla üretip, ihraç edeceğiz, daha fazla pazarlara satacağız ve ülkemize daha fazla döviz kazandıracağız. Bunun için gece gündüz demeden hep beraber koşturacağız. Çalışacağı ve ülkemizi hak ettiği yere Allah’ın izniyle getireceğiz. Biz, Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımı Recep Tayyip Erdoğan’dan hep şunu öğrendik; millete efendi değil, hizmetkar olmalıyız. Tevazuyla hizmet edip, koşturmalıyız. Eğer Cumhurbaşkanımız bu duruşu gösteriyorsa, diklenmeden dik duruyorsa Tevazu içerisinde bu millete hizmet etmeye çalışıyorsa, en başımız öyleyse her birlikte aynı şekilde gayret göstereceğiz, bu millete sadakat göstereceğiz, bu millete hizmet edeceğiz. Asla ve asla bölücülere de, din maskesi altında insanları ve kardeşi kardeşe kırdıranlara da her türlüsüne de ‘dur’ diyecek güçteyiz. İster bu sınırlarımızın ötesinde olsun, isterse sınırlarımızın içerisinde olsun biz bununla mücadele edeceğiz ve bu milleti terör belalarından Allah’ın izniyle kurtaracağız.”

Bakan Tüfenkci’ye Malatya Valisi Mustafa Toprak, AKP Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar ve AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da eşlik etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

tüfenkci1tüfenkci3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız