SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Milletin Emrinde Olmaya Devam Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2018-05-16 03:30:25
A- A+ PAYLAŞ

Engelliler Haftası dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından engellilere yönelik bir program düzenlendi.

Nikâh Sarayında Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen yemekli programa, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, daire başkanları, şube müdürleri ve engelliler ile engelli aileleri katıldı.

Engelliler Haftası nedeniyle bir dizi etkinlikler planladıklarını ancak hava şartları nedeniyle gerçekleştiremediklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, bu yüzden de yemekli bir program düzenlediklerini söyledi.

Başkan Polat, programda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Anneler gününde engelli çocuğu bulunan bir annemizin anneler gününü tebrik ettim. O annenin 4 çocuğu var 3’ü engelli. Bu çocuklar 8, 20 ve 25 yaşında. Hem bedensel hem de zihinsel engelliler. O annemizin şükrünü, sabrını, o çocuklara yaklaşımını gördüğümde, annemize şunu dedim. Sen bu çocuklar ile dünyadayken cennetin anahtarını almışsın. Bizim dinimiz eğer siz bir kişiyi öldürürseniz tüm dünyayı öldürmüş gibisiniz. Eğer siz bir kişiyi yaşatmışsanız tüm dünyayı yaşatmış  gibi olursunuz diyor. Allaha hamdolsun ki biz böyle bir dinin mensuplarıyız. Eğer bir kişinin yaşamasına sebep oluyorsak, tüm dünyadaki insanları yaşatmış gibi bir güzelliğe nail oluyoruz.  Engelli kardeşlerimizin daha iyi yaşayabilmeleri, nefes alabilmeleri ve iyi ortamlarda yaşamaları için bir katkıda bulunuyorsak bu bizim için bir şereftir.

Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizle birlikte engelsiz bir Malatya'yı nasıl oluşturabiliriz bunun gayreti içerisinde olduk. Belediye binamızı ve diğer hizmet birimlerimizi engelli kardeşlerimize ulaşılabilir hale getirdik.  Yine engelli kardeşlerimizin gün içinde ihtiyacı olan seyahatlerini sağlamak için araçlar tahsis ettik. Yeşiltepe bölgesinde engelli kardeşlerimiz için  Yaşam Merkezi inşaatımız devam etmekte. İnşallah adım adım, bugünümüz dünden, yarınımız da bugünden güzel olmak üzere biz bu milletin emrinde olmaya devam edeceğiz”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Sayın başkanım taşeron yasasından faydalanan kültür a.ş. 1700 elemanı ile esenlik a.ş 340 elemanın arasındaki farkı kaldırın.aynı haklara sahip değiller.sayın Reisimizin lafını kimseye çiğnetmeyiz.Esenlik kendi personelini yıpratarak AK Partiyi bitirmek istiyor.Bu yapılan haksızlıkları personel sinirinden partiye mal ediyor.Kimse korkudan sesini çıkaramaz oldu.Lütfen gerekeni yapın sayın başkanım.Sayın editör lütfen haber yapın bunu.ALLAH RIZASI İÇİN...
    0
    0
    Yanıtla