SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Milletvekilleri Nerede?'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor tarihinin en bunalımlı dönemlerinden birini yaşarken, lig maçına çıkıp çıkmayacağı bile dakikalar içerisinde verilen kararla belli olurken, sahipsiz durumuna taraftarlardan büyük tepki var.

Haşim Karadağ döneminin Malatyaspor için "felaket dönemi"ne dönüşmesinin ardından, bu kişinin ve daha önce vekilliğini yapan Şevket Küçükaslan'ın istifaları sürecinde geçici yönetim için Kayyum Heyeti atanırken, Karadağ'ın "lisans sorunu hallettiği" açıklamalarıyla federasyona verdiği 540 milyarlık çek karşılıksız çıktığı için, Malatyaspor'da Emre Efe, Zafer Demiray, Eray Serbest, Mahmut Acar, Ahmet Yıldırım, Mustafa Sert, Serkan Dökme, Muammer Sancaklı, Fevzi Tuncay, Emre Aktaş, Olcay Çınar, Mehmet Deliorman, Eyüp Kadri Ataoğlu ve Tayfur Emre Yılmaz’ın lisansları askıya alınmıştı.

Bu futbolculardan Muammer Sancaklı, Fevzi Tuncay, Emre Aktaş, Mehmet Deliorman, Olcay Çınar ve Emre Efe söz verilen paraların ödenmemesi yüzünden Sakaryaspor maçından önce şehri terk etmişlerdi.

Lisansların askıya alınması nedeniyle Zafer Demiray, Eray Serbest, Mahmut Acar, Ahmet Yıldırım, Mustafa Sert, Serkan Dökme, Eyüp Kadri Ataoğlu ve Tayfur Emre maçı tribünden izlemek zorunda kalınca Malatyaspor'un kadrosundaki futbolcu sayısı 13'e düşmüştü.

Malatyaspor Kayyum Heyeti başkanı Atilla Kantarcı, Pazartesi günü 13.00'de İnönü Stadı'nda başlaması gereken maçın öncesinde, lisansların askıya alınması ile ilgili işlemleri kaldırabilmek için ödemeleri gereken 540 milyarı temin edemediklerinden sorunun devam ettiğini, Malatyaspor'un İstanbulspor maçına çıkamayacağını söylemişti.

Futbolcuların, 13 kişiyle maça çıkabileceklerini söylemeleri üzerine son anda Malatyaspor sahaya çıktı ve 4-0 gibi farklı bir galibiyetle oyunu bitirdi.

Malatyaspor'un maçla ilgili listesi son anda hazırlandığı için aceleyle bir yanlışlık da yapıldı. Maç öncesi çekilen kadro fotoğrafında takım kaptanlığı pazubantı Atilla Birlik'in kolunda bulunurken, maçın hakemi Muhammet Başkan, listede kaptan olarak Mehmet Budak'ın adının yeraldığını belirtince, oyun sırasında kaptanlık pazubantını Mehmet Budak taşıdı.

Bu arada, maç öncesinde ve sonrasında taraftarlardan özellikle AKP'li milletvekillerine büyük tepki vardı. Stadın önünde toplanan taraftarlar, milletvekillerinin hiçbirinin Malatyaspor'un zor günlerinde ortada gözükmediğini, başka bir sürü programda dolaşırken Malatyaspor konusunu ağızlarına bile almadıklarını kendilerine uzatılan mikrofonlara anlatarak, "Malatyaspor için ne yapıyorlar? Bu kadar sorun var, takım sahaya çıkamayacak deniyor, bir tane milletvekili yok. Nerdeler, bugüne kadar Malatyaspor için ne yapmışlar. Belediye Başkanı da para verdiğini söylüyor, en son 1.5 trilyon vereceği stadda anons edilmişti. Ama ortada para yok. Sonra duyuyoruz ki önümüzdeki yılın parasıymış." sözleriyle tepkilerini dile getirdiler.

Milletvekillerinin kulübün kayyuma kalmasının ardından da hiçbir şekilde kayyum heyetinden birini arayıp sormadıkları, kulübün içerisinde bulunduğu durumla ilgilenmedikleri ifade ediliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız