SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Mücadelede Devletin Yanındayız"

0
Güncellendi - 2016-03-20 18:15:28
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Mart ayı Malatya genişletilmiş İl Divan Toplantısında konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, "Saadet Partisi olarak terörle yapılacak olan bütün mücadelelerde devletin yanındayız" dedi.

SP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, partisinin Malatya İl teşkilatı binasında gerçekleştirilen divan toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin yıllardan en önemli sorunun terör sorunu olduğunu belirterek, dış güçlerin ülke üzerinde sürekli kirli oyunlar oynadığını ifade etti. Canbay, "Yıllarda beri ülkemizde en önemli problem olarak terör sorunu bugünde devam etmektedir. Türkiye’yi bölmek isteyen dış güçlerin oyunları sürekli tezgahlanmaktadır. Yıllarda beri teröre hazır bir ortam hazırlanması için her türlü fitne, karkaşa ortaya koymuştur. Bu gün geldiğimiz nokta her gün yoğun çatışmalar yaşanmaktadır, şehit cenazeleri gelmektedir, halkımız mağdur olmuştur. Halkımız iki ateş arasında çaresiz bir şekilde beklemektedir. Doğuda bunlar yaşanırken Ankara da son 5 ayda 3 önemli patlama olduğunu söyleye Canbay,” biz saadet partisi olarak terörle yapılacak olan bütün mücadelelerde devletin yanındayız, destekçisiyiz üzerimize düşeni her alanda yapmaya hazırız. Tabi bu terör kendiliğinde ortaya çıkmadı yılların ihmalleri, tecrübesizlikleri ve yanış politikaların sonucunda bu günlere gelindi özelikle bölgede uzun süren ırkçı, baskıcı ve yanış politikaların sebebiyle orada teröre ortam hazırlandı" dedi.

iha

SAADET PARTİSİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISI (ERDAL AKBUĞA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız