SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu mudur Eylemsizlik?!"

A- A+ PAYLAŞ

Tunceli'de, mayınlı tuzak sonucu 2 polis memurunun bölücü örgüt tarafından katledilmesiyle ilgili Malatya'da konuşan İçişleri Bakanı Osman Güneş, "Bu mudur eylemsizlik? Bu büsbütün bir aldatmacadır. Tabiat ve anlayışlarına uygun olanı yapıyorlar" dedi.

Tunceli'den Malatya'ya gelen ve beraberinde, AKP Malatya milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, belediye başkan vekili Ertan Mumcu, AKP il başkanı Bülent Tüfenkçi, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü İbrühim Azcan'la birlikte Vali Ulvi Saran'ı makamında ziyaret eden  İçişleri Bakanı Osman Güneş, burada terörle ilgili basın mensuplarına açıklama yaptı.

 Bakan Güneş, "Meşru ve hukuki yollardan hak arama varken, Türkiye özgürlükler ülkesi olmuşken, maasef ilkel yollarla güvenlik güçlerimizi şehit edip, vatandaşımızı taciz ediyorlar. Tunceli Nazimiye'de de böyle müessif bir olay meydana geldi. Milletimizin başı sağ olsun. Yakınlarına sabır niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

Terör örgütünün her fırsatta kanlı eylemleri ortaya koyduğunun görüldüğüne dikkat  çeken Bakan Güneş, "Kan üzerinden bir takım sözde emellerine uluşmaya çalışan mihraklara karşı kararlılıkla mücadelemizi sürdürüyoruz. Hükümetimizin bu konuda kararı çok açıktır. Bundan sonra da mücadelemiz kararlılıkla sürdürelecektir" şeklinde konuştu.

"Nazimiye'de iken bir basın mensubu arkadaşımız, terör örgütünün eylemsizlik kararı vardı da neden bu olay oldu?" diyen Bakan Güneş, "Terör örgütünün eylemsizliği diye birşey söz konusu olmaz. Bunlar ellerine geçen her fırsatta, maleneti işleyip hainliği yapıyorlar. Gördük araç paramparça olmuş.  Nazimiye halkına hizmetten başka bir iş yapmayan, görevini ifa eden polislerimiz şehit oldu. Bu mudur eylemsizlik? Bu büsbütün bir aldatmacadır. Tabiat ve anlayışlarına uygun olanı yapıyorlar. Biz de devlet olarak tedbirlerimizi alıp mücadelemizi sürdüroyoruz. Devlet olduğumuz için hukuk içerisinde mücadelemizi sürdürüyoruz." şeklinde konuştu.

CENAZELER ADLİ TIP'DA..

Bu arada Tunceli'nin Nazimiye İlçesi'nde terör örgütünün düzenlediği hain saldırı sonucu şehit olan Hakan Yavuz ve Gökhan Büyükarslan isimli polislerin  cenazeleri Malatya Adli Tıp Kurumuna getirildi.

Şehitlerin cenazeleri polis eskortu eşliğinde ambulanslarla Malatya Adli Tıp Kurumuna getirildi. Şehit cenazeleri ambulanslardan sedye ile morga alındı. Sedyenin üzerindeki kan ise, saldırının dehşetini anlatıyordu.

Şehit Polislerin cenazeleri Malatya Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenecek olan törenin ardından memleketlerine gönderilecek. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız