SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Mutluluğun Tarifi Yok'

A- A+ PAYLAŞ

Hayırsever işadamı Muhittin Şeftalicioğlu'nun annesi ve babası adına Taştepe'de yaptırdığı Hatice-İsmet Şeftalicioğlu İlköğretim Okulu düzenlenen törenle hizmete girdi.

Taştepe Mahallesi'ne 22 derslikli olarak yaptırılan ve yaklaşık 7 ayda bitirilen Hatice-İsmet Şeftalicioğlu İlköğretim Okulu'nun açılış törenine Vali Ulvi Saran, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Doğanşehir Kaymakamı Cevdet Atay, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, İşadamı Muhittin Şeftalicioğlu ve ailesi ile annesi Hatice Şeftalicioğlu birlikte kalabalık bir topluluk katıldı.

Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, hayırsever işadamı Muhittin Şeftalicioğlu'na teşekkür ederek, "Bu okulumuz gerçekten 6-7 ay gibi kısa bir süre içerisinde bitirildi. Bu okulun yapılmış olması bu çevredeki öğrencilerimizin 2-3 kilometre ilerideki okullara gitmesini önlemiştir" dedi. Bulut, Malatya'da 2003 yılından bugüne kadar yaptırılan derslik sayısının 700'ü aştığını ve bu rakamın bölgedeki hiç bir ilde olmadığını ifade etti.

Hayırsever işadamı Muhitin Şeftalicioğlu, okul yaptırma hayaline 10 yaşında yaşamaya başladığını belirterek, "10 yaşındaki hayalime bugün kavuştum. Bir okul daha yaptırmak istiyorum. Okul yaptırma tadı bambaşka bir şey, tarif edemiyorum, yaşamak lazım. Hayatımda yaptığım en hayırlı iş bu" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Malatya'dan Muhittin Şeftalicioğlu gibi bir hayırsever işadamının çıkmış olmasından mutlu olduğunu belirterek, babasını rahmetle andığını ve annesinin ise ellerinden öptüğünü belirterek, tebrik etti.

Vali Ulvi Saran ise, Malatya'nın son dönemde yoğun bir göce maruz kaldığını ve gelişmeye müsait mahallelerdeki okul ihtiyacının her geçen gün arttığını ifade etti. Vali Saran, okul ihtiyacının tam olarak karşılanması için hayırsever Malatyalıların vereceği katkıların önemli olduğunu kaydetti.

Vali Saran, hayırsever işadamı Muhittin Şeftalicioğlu'na teşekkür plaketi verdi. Anne Hatice Şeftalicioğlu da, törende hayli duygulandı ve gözyaşlarını tutamadı.

Açılış kurdelesinin ardından katılımcılar sınıfları gezdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız