SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Nasıl Bir Acıdır.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:00:09
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Şehit Polis Gökhan Kuzu'nun cenazesi, Erhaç Havaalanı'nda yapılan toplu törenin ardından Doğanşehir ilçesinin Erkenek Beldesi'ne karayolu ile götürüldü. 

Sürgü Beldesi girişinde Türk Bayrakları ile donatılmış yüzlerce araç, cenaze aracını karşıladı ve konvoy halinde Erkenek Beldesi'ne kadar eşlik etti. Erkenek Beldesi'ne girişte araçlar klaksonlarını, polis araçları ise sirenlerini çaldılar. Yol kenarında bekleyen çok sayıda vatandaşta ellerinde Türk Bayrakları ile Şehit Gökhan Kuzu'yu karşıladılar. Şehit Gökhan Kuzu'nun cenazesi ilk olarak Erkenek Beldesi'ndeki babaevinin önüne götürüldü. Şehidin annesi Selvi Kuzu oğlunun polis gömleği ile cenaze aracını karşıladı.

Oğlunun polis arkadaşlarına sarılarak ağıtlar yakan Selvi Kuzu, "İçim yanıyor. Bu nasıl bir acıdır. " diye gözyaşları döktü. Şehidin abisi Fikret Kuzu ise kardeşinin polis arkadaşlarına "Şehitlerimizin, kardeşimin intikamını alın" diye seslendi. Acılı baba Hüseyin Kuzu da, gözyaşlarını tutamadı.

Erkenek Beldesi'nde bir çok esnaf dükkanlarını kapatarak, beldenin içinden geçen Malatya Adıyaman yolunda toplanıp, diğer vatandaşlar ile beraber terör örgütü aleyhine sloganlar attılar.

Şehit için daha sonra belde merkezinde cenaze namazı kılındı ve ardından beldedeki mezarlıkta toprağa verildi. Şehidin cenaze namazını Malatya Müftüsü Hacı Yusuf Gül kıldırdı.

Erkenek'teki törene; şehidin ailesi ve yakınları, Malatya Valisi Vasip Şahin, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Mücahit Fındıklı, Cemal Akın, Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. 

CHP Milletvekili Ağbaba, ayrıca yayınladığı başsağlığı mesajında "Bingöl’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonucu hemşerimiz polis memuru Gökhan Kuzu’nun şehit düştüğü haberini  üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Birlik ve beraberliğimize karşı gerçekleştirilen bu saldırılar bir an önce son bulmalıdır. Terör saldırılarını gerçekleştiren PKK’yı şiddetle  kınıyorum.  Şehit Polis memurumuz Gökhan Kuzu’ya Allah’tan rahmet, ailesine , Erkeneklilere ve tüm Malatyalılara başsağlığı dileklerimi iletiyor, aynı saldırıda yaralan  hemşerimiz Yusuf Özbey’e acil şifalar diliyorum."dedi.

Kaynak : Görüş Gazetesi (Haber - Fotoğraflar : Levent Barış)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız