SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Nasıl Bir İş?

A- A+ PAYLAŞ

Ataköy Mahallesi’ndeki parkta, 3 eşkiya öğrencilerin yolunu kesti, telefonlarını alıp, para istedi. Para getirinceye kadar kız arkadaşlarını rehin aldı.. Yine Hekimhan'da da "akla zarar" bir olay meydana geldi.

EŞKİYANIN CÜRETİ!..
Edinilen bilgiye göre; olay önceki gün saat 18.45 sıralarında Ataköy Mahallesi Hacıkalender Parkı’nda oldu. Polise başvuran 17 yaşındaki T.G. adlı genç ile 14 yaşındaki R.D. adlı kız, park civarından geçtikleri sırada yanlarına gelen tanımadıkları 3 şahsın bıçak soruyla telefonlarını alarak para istediklerini, paraları olmadığı için veremediklerini, şahısların daha sonra telefonlarını geri verip, yanlarında bulunan 13 yaşındaki H.D. ve 14 yaşındaki H.A. adlı kızları rehin aldıklarını, kendilerine para getirmelerini söylediklerini bildirdiler.

Polis, bu başvuru üzerine harekete geçti. Belirtilen yere giden polis memurları M.D. ve F.Ç. de, kızları rehin alanlardan 22 yaşındaki Ç.A. , 19 yaşındaki M.B. ve Ü. adlı şahısların bıçaklı saldırısına uğradılar. Takviye ekiplerin gelmesiyle zanlılardan ikisi yakalanırken soyadı belirlenemeyen Ü. kaçmayı başardılar. Yakalanan iki şahısta birer bıçak çıktı.

Adliyeye verilen Ç.A ve M.B. tutuklanırken, polis firar eden diğer şahsın açık kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

BİR DE BU OLAY!..
Öte yandan, Hekimhan’da polise başvuran 15 yaşındaki M.G., saat 13.30 sıralarında 16 yaşındaki Y.Ö., 12 yaşındaki Ö.Ö. ve 14 yaşındaki M.A.B.’nin kendisini zorla Belediye Çay Bahçesi’nin tuvaletine götürdüklerini, burada kendisini dövüp 3 adet senet imzalattıklarını ve nüfus cüzdanını aldıklarını bildirdi.

Polis, olaydan sonra 3 zanlıyı yakaladı ve Y.Ö.’nün üzerinde 3 adet senet ile M.G.’nin nüfus cüzdanını buldu. Yaşı 12 olan Ö.Ö. hakkında hiçbir işlem yapılmadan ailesine teslim edilirken, diğer iki zanlı adliyece serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız