SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Nasıl Kindir?"

A- A+ PAYLAŞ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Tolga Çandar ile CHP Parti Meclis Üyesi Gülseren Onanç, bir takım çalışmalarda bulunmak üzere geldikleri Malatya'da ilçeleri ziyaret ettiler. 
 
CHP'liler ilçe ziyaretleri kapsamında ilk olarak Doğanşehir ilçesinde, CHP ilçe örgütü ile bir araya geldi. İlçenin parti üyeleri Çandar ile Onanç'ı büyük bir coşkuyla karşıladı. 
 
Doğanşehir İlçesi'nde parti üyelerine bir konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Tolga Çandar, parti içerisinde 20 yıldır süre gelen bir demokrasi zaafının olduğunu düşündüklerini belirterek, "Demokrasinin olduğu yerlerde parti içi kaynaşma da kolay oluyor. Birlikte yarışırken aynı zamanda, birlikte kol kola girme imkanları da oluyor. Ve bu demokrasi halkada yansıyor. Biz bu işte açıkçası biraz geri kaldık. Ha biz böyle yaptık ta, diğerleri daha iyi mi yaptı? Onlar bizden daha vahim durumdalar. Ama bizim sosyal demokrat bir parti olmamız sebebiyle demokrasi bizim içimizde daha önemlidir. Diğer taraflarda böyle bir demokrasi isteği zaten yok. Onlar kafasına gelir, ticari çıkarları uygun düştüğü sürece, kendisine verilen emri yapar. Ticari çıkarları sarsılmaya başladığı dönemde de, hiçbir şekilde kontrol edemezsin, çeker gider. Şuanda AK Parti'nin yaşadığı gerçek budur" görüşünü savundu. 
 
CHP heyeti daha sonra Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman'ı makamında ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Tolga Çandar ile Parti Meclis Üyesi Gülseren Onanç, Karaman'dan ilçedeki çalışmalar ve faaliyetler hakkında detaylı bilgiler aldı. 
 
Heyet daha sonra Polat ve Ören beldelerini ziyaret etti. Belde ziyaretlerinde ağırlıklı olarak vatandaşlarla bir araya gelen CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, bir süre vatandaşlarla sohbet etti. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Tolga Çandar ve Parti Meclis Üyesi Gülseren Onanç, daha sonra Akçadağ İlçesi'ni ziyaret etti. Ziyarette ilçenin parti üyeleriyle bir araya gelen CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, üyelerden sorun ve istekler hakkında bilgiler aldı. Çandar, burada yaptığı konuşmada, "Bu ülkede vergi veren bir yurttaş olarak, herkesle eşit haklara sahibiz. Burada başka bir siyasal partiye oy vermiş olmak, hükümet imkanlarından yararlanmayacaksınız anlamına gelmez. Hiçbir devlet görevlisi, ne Valisi, ne Kaymakamı, ne şuyu be buyu vatandaşın arasında ayrım yapma hakkına sahip değildir. Eğer vatandaşları arasında sen "AK Parti'ye oy verdin, sen CHP'ye oy verdin, sen MHP'ye oy verdin. Sen şu mezheptensin, ben bu mezheptenim" dersen, o devlet yöneticisi bölücüdür. Bölücünün ta kendisidir. Bölücüleri öyle sağda solda aramaya gerek yok. Geldim şurada insanları dinledim. Sultan Selim döneminden kalma kin devam ediyor. Bu nasıl bir şeydir? Bu nasıl kindir? Bu nasıl bir devlet adamlığıdır? Bunlar devlet adamı falan değil. Bunlar buraya bir şekilde görevli gelmişler. Yani bir merayı, koca bir köyün merasını 3-5 kişiye peşkeş çekmek ne demek? Hangi ahlaklı devlet görevlisine bu yakışır? Bunların tek tek hesabı sorulur? Nasıl sorulur? Bir araya gelirsek sorulur" diye konuştu. 
 
CHP heyeti saha sonra Yeşilyurt İlçesi ile Konak Mahallesi'ni ziyaret etti. 
 
Çandar ve Onanç'ı ziyaretlerinde CHP Malatya İl Başkanı Hüseyin Baştürk ve İl Başkan Yardımcısı Enver Kiraz'ın yanı sıra partililerde yalnız bırakmadı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız