SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bu Nasıl Program?'' Denilince!..

A- A+ PAYLAŞ

Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda oynanacak 4 maçın tarihi ve başlama saati değişti. Ligden düşmeme mücadelesi veren Malatyaspor'un 31. haftada deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın, 21 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de başlayacağı açıklanmış, bu durum Malatyaspor'un tepkisine yolaçmıştı. Şampiyonluk ve küme düşmeme mücadelesini ilgilendiren maçların, ligin son haftalarında aynı saatlerde başlatılması gereğine karşın, Malatyaspor'un Konya maçının, 31. haftanın başlama maçı olarak Cuma akşamına alınmasına tepki gösteren Malatyaspor yöneticisi Ali Cengiz, bu konudaki tepkisini Futbol Federasyonu'na bir mektup göndererek dile getirmişti.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Fortis Türkiye Kupası'nda daha önce 19 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de oynanacağı duyurulan Fenerbahçe-Denizlispor karşılaşması 18 Nisan Salı akşamı aynı saatte oynanacak.

20 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de oynanacağı duyurulan Beşiktaş-Gaziantepspor karşılaşması ise 19 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de başlayacak.

Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında 21 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de oynanacağı duyurulan Konyaspor-Malatyaspor karşılaşması, 23 Nisan Pazar günü saat 16.00'ya alındı. 22 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da oynanacağı duyurulan Ankaraspor-Vestel Manisaspor karşılaşması da aynı gün saat 14.00'te başlayacak.

Program:
18 Nisan 2006 (20.00): Fenerbahçe-Denizlispor
19 Nisan 2006 (20.00): Beşiktaş A.Ş.-Gaziantepspor
22 Nisan 2006 (14.00): Ankaraspor A.Ş.-Vestel Manisaspor
23 Nisan 2006 (16.00): Konyaspor-Malatyaspor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız