SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Nasıl Tesadüf ki!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un, geçtiğimiz hafta Sakaryaspor'la oynadığı ve 4-0 yenildiği maça, önceki sezon Süper Ligden düşmesinde büyük rol oynayan Vestel Manisa maçını yöneten Oktay Demiray'ın verilmesinden sonra, bu haftaki Diyarbakırspor maçına da, o maçın 4. hakemi olan Fethi Serkan Koçak (fotoğraftaki)'ın atanması, "Bu nasıl tesadüf, neler oluyor?" dedirtti.

O MAÇIN HAKEMLERİ..
Malatyaspor'un Süper Ligden düştüğü sezonda, Vestel Manisaspor'la deplasmanda oynanan maçına, hakkında daha önce Malatyaspor kulübüne bir ihbar mektubu da ulaşan Konya Bölgesi Hakemi Oktay Demiray verilmişti. Demiray, mektupta iddia edildiği gibi, 4-3 yenildiği ve ligden düşmesinde önemli payı bulunan bu maçta, Malatyaspor'u adeta "katletmişti". Malatyaspor'un kalecisi Fevzi'nin sakatlandığı pozisyondaki ofsayt, topu elle alma ve kaleciyi kasten sakatlama gibi peşpeşe 3 ihlali görmeyen Demiray, adeta Malatyaspor'un ipini çekenlerden biri olmuştu. Aslen Diyarbakırlı olan Demiray, maçın son dakikalarında da bir sonraki maçı Diyarbakırspor'la olan Manisa'nın etkili forvet oyuncusunu atmış, böylece de ayrı bir tartışmaya neden olmuştu.

Malatyaspor'un 1 puan farkla Süper Ligden düşmesinde önemli etkisi olan o maçı yöneten hakem Oktay Demiray, yaklaşık 2 yıl sonra, ilk kez bir Malatyaspor maçına atanmış, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Sakaryaspor- Malatyaspor maçını yönetmişti. 4-0 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sonuçlanan bu maçta, ev sahibi 1-0 önde iken Malatyaspor'un bir golünün sayılmadığı, bir penaltısının verilmeyip rakip oyuncuya da kırmızı kart gösterilmediği iddia edilmişti.

ŞİMDİ DE ÖTEKİ..
Malatyaspor Kulübünün, Oktay Demiray'ın maçına atanmasına ilişkin tepkisini, yönetiminde kendi delegesi olan Serdar Güzelaydın'ın bulunduğu Futbol Federasyonu'na yeterince duyuramadığının kanıtı, 2 yıl önceki Vestel Manisa maçının 4. hakemi Fethi Serkan Koçak'ın da, bu Pazar günkü Diyarbakırspor maçına atanması oldu.

Futbol ve hakem yorumcusu Erman Toroğlu, Malatyaspor kalecisi Fevzi'nin Holosko tarafından ağır biçimde sakatlandığı maç, "acayip" gol ve hakemlerle ilgili olarak o tarihte Lig TV'de "..Aferin Manisa’ya 3 puan aldılar aferin bravo, başarılı oldular! Tebrik ederim. Malatya duman oldu. Sonra da hakemim diye geziyorlar.Ya bunun 2 yardımcısı dördüncü hakem yok mu ya? Pozisyon el, ofsayt, cinayet… Şimdi sen hakemi koruyacaksın!.. Hadi ya. Ben bu maçta pozisyon konuşmayacağım.." yorumunu yapmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız