SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Netice Bizim Gururumuzdur"

0
Güncellendi - 2019-04-13 04:19:14
A- A+ PAYLAŞ

AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Yalçınkaya ve İlçe yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yalçınkaya, Başkan Güder’in rekor bir oyla seçildiğine dikkat çekerek, “Teşkilat olarak başkanımızın almış olduğu bu netice bizim onurumuzdur, gururumuzdur. Göğsümüzü kabartmıştır” dedi.

AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Yalçınkaya, Başkan Güder’in rakor düzeyde oy alarak belediye başkanı seçilmesinin göğüslerini kabarttığını belirterek, “Bugün AK Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatı olarak, Kadın Kolları Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte 31 Mart seçimlerinde Malatya'da rekor kıran Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder abimizi ziyaret etmek için buradayız. Rabbim bu dönemin Osman başkana, ekibine, Belediyeye, Battalgazi ilçemize ve şehrimize inşallah hayırlar getirmesini nasip etsin. Gücünü artırsın ve sorumluluklarını inşallah hafifletsin. Ve inşallah hep beraberde Battalgazi’sini ve Yeşilyurt’u ayırt etmeden Malatya’mıza hizmet etmek için buradayız. Teşkilat olarak başkanımızın almış olduğu bu netice bizim onurumuzdur, gururumuzdur. Göğsümüzü kabartmıştır. Başkanımızı tebrik ediyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gerçekten uzun süredir beraber çalışmanın vermiş olduğu bir hissiyat olsa gerek, sanki evimizden, ailemizden birileri bizleri ziyaret etmiş, o şekli ile onurlandık. Bundan sonraki süreçte de Rabbim bizlere böyle bir görevi nasip etti. Özellikle görevimiz bu millete hizmet etmek. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile hizmetkâr olmaktır. Bu hizmetkâr olma adına, teşkilatlarımız ile birlikte, hem partimiz için, hem ülkemiz için, hem vatanımız ve hem milletimiz için ne yapmamız gerekiyorsa hep birlikte el ele vererek hayırlısıyla vatandaşlarımızı memnun ederek 5 yılımızı tamamlamak istiyoruz. Tekrar arkadaşlarımızın bize vermiş olduğu destekten ve güvenden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • hasan (4 yıl önce)
    liyakat liyakat ak partinin en büyük problemi
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNCAY (4 yıl önce)
    Maşallah peşin satanlar gibi oturmuş poz vermişsin, şimdi oturma zamanı değil bence çalışma zamanı, bu tebrikler bir ay devam ederse başkan 60 aylık görev süresinden 56 ay kalır, bırakın adam işini yapsın, biz otururken başka devletler her gün yeni bir buluş,icat, yenilik yapıyor, başka türlü gelişip büyüyemeyeceğiz. Bu yazdıklarımı olumlu eleştiri olarak kabul edin lütfen.
    0
    0
    Yanıtla