SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Numarayı da Kaydedin"

A- A+ PAYLAŞ

 

Akıllı kent kapsamında oluşturulan çağrı merkeziyle vatandaşlara hizmetin daha kısa sürede götürüldüğü ve hizmetin takibinin daha kolay sağlandığı bildirildi.

Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Güven, çağrı merkeziyle şikayet, dilek ve temennilerin tek merkezden toplandığını kaydederek, "Malatya Belediyesi, akıllı kent olma yolunda adımlar attı. Otomasyon projesi hayata geçirildi ve tamamlanma aşamasına geldi. Bu kapsamda oluşturduğumuz bir çağrı merkezi var. 444 51 44 çağrı merkezimizin numarasıdır" dedi.

Çağrı merkeziyle kurumsal anlamda belediyenin her türlü hizmetleriyle ilgili aksama ve şikayetleri tek merkezde topladıklarını anlatan Güven, şöyle konuştu: "Suyla ilgili, kanalizasyonla ilgili, aydınlatmayla ilgili, yol ve asfaltla ilgili önceden gelen şikayetler ve vatandaşlardan gelen uyarılar ayrı ayrı birimlere geliyordu. Bu birimlerin şikayetin konusunu ya da hizmeti etkin verip vermediğini ayrı ayrı takip etmek zordu. Gözümüzden kaçan şeyler oluyordu. Sonuçta insan odaklı ve kişinin inisiyatifine
kalmıştı. Küçük bir sorun aylarca çözülmemiş olabiliyordu."

Akıllı kent kapsamında hizmete aldıkları çağrı merkeziyle vatandaşlardan gelen şikayet, dilek ve temennilerin tek merkezde toplandığını anlatan Güven, sözlerine şöyle devam etti: "Dolayısıyla hizmet ya da şikayet yerine getirilip getirilmediği zaman dönüşü yine aynı merkeze oluyor. Biz hangi hizmetin kaç günde yapıldığını, hangi şikayetin kaç gün içerisinde çözülebildiğini tek bir merkezden tek bir tuşla öğrenme şansına sahip oluyoruz. Bu hem dağınıklığı önledi hem de belediyeye kurumsal bir yapı kazandırma adına önemli bir aşama kaydetmiş olduk. Bunun yanında vatandaşlarımızdan gelen şikayet, dilek ve temenninin tamamından haberdar olup vatandaşlarımıza hizmeti daha kısa sürede götürebiliyoruz."

Vatandaşların çağrı merkezine ulaşarak kendilerine yardımcı olmalarını isteyen Güven, şunları söyledi: "Vatandaşlarımız çağrı merkezinizin numarası olan 444 51 44'ü bankaların çağrı merkezleriyle karıştırıyor. Biz hizmetle ilgili vatandaşlarımızın memnun olup olmadığını öğrenmek için vatandaşlarımıza çağrı merkezinden ulaşıyoruz. Çağrı merkezinden vatandaşlarımıza ulaştığımız için bazı vatandaşlarımız bankadan arandığını zannederek, telefonu açmadan kapatıyorlarmış. Bu da bizi ziyadesiyle üzüyor. 444 51 44 Malatya Belediyesi çağrı merkezi numarasıdır. Vatandaşlarımız bu numaradan şikayet, dilek ve temennilerini iletebilirler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız