SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bu Ödül İçin Hemşehrilerimize Teşekkürler..''

A- A+ PAYLAŞ

Türk Hava Yolları (THY)'nin, İstanbul dışında Türkiye'deki tüm yetkili seyahat acentaları ile yaptığı toplantıda, Malatya'dan Arfen Tur firmasının satış, öncesi ve sonrası hizmetleri nedeniyle ilk 20 acenta arasına girdiği belirtilerek, firma sahibi Mehmet Fendoğlu'na plaket verildi.

Antalya'daki Porto Bello Hotel'de düzenlenen toplantıda; Fendoğlu'na plaketini THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy'un verdikleri bildirildi.

Fendoğlu, "Malatya'da hizmet veren bir Malatya firması olarak, hemşehrilerimize verdiğimiz hizmetin takdir edilmesinden son derece gururlandık, mutlu olduk. Bunun için teşekkür ediyoruz."dedi.

FOTOĞRAF: Fendoğlu, TÜRSAB Başkanı Ulusoy'la birlikte..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız