SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Okulu Öğrenci Yaptırdı'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği'nin başlattığı 91 Bin Dev Öğrenci kampanyası çerçevesinde elde edilen paralarla yaptırılan 91 Bin Dev Öğrenci İlköğretim Okulu, 1 Ekim pazartesi günü eğitim ve öğretime başlayacak.

Niyazi Mısri Caddesi TEKEL binası arkasında geçen yıl temeli atılan 16 derslikli okulda açılacak olan iki ana sınıfı için de bugün kayıtların başladığı bildirildi. Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda eğitim gören bir bölüm öğrencilerin 1 Ekim pazartesi gününden itibaren 91 Bin Dev Öğrenci İlköğretim Okulu'nda eğitime devam edecekleri kaydedildi.

Bir bakanın Malatya'ya gelmesiyle açılış töreninin gerçekleştirileceği 91 Bin Dev Öğrenci İlköğretim Okulu Müdürlüğü'ne de Atatürk İlköğretim Okulu Müdür Yardımcılarından Nazmi Değirmenci atandı.

"Dünyanın bütün çiçekleri burada", "Sizi seviyoruz" isimli tabelaların yer aldığı okulda asılan şu yazı dikkat çekti:

"Bu okul, Malatya Valiliği'nce başlatılan 91 Bin Dev Öğrenci projesi çerçevesinde 2006-2007 yıllarında Malatya il merkezinde eğitim gören öğrenciler tarafından yapılmıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız