SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Olayın Failleri de Serbest

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:32:19
Bu Olayın Failleri de Serbest
A- A+ PAYLAŞ

Şire Pazarı’nda silahla birbirlerini yaralayan 2 şüphelinin serbest kalmasının ardından, cenaze evinde 2’si ağır olmak üzere 3 kişiyi bıçaklayarak yaralayan 2 şüpheli de Malatya Adliyesi'nde ‘Adli Kontrol Kararı’ ile serbest bırakıldı.

2'Sİ AĞIR 3 YARALI VARDI

Olay, 11 Eylül Cuma günü Koyunoğlu Mahallesi İrem Sokak içerisinde öğlen saatlerinde olaydan 2 gün önce vefat eden Y.Ö. adlı 70 yaşındaki şahıs için taziyelerin sürdüğü cenaze evinde meydana gelmişti.

Olay da ; B.D.  ve A.B. adlı şüpheli alacak-verecek meselesi nedeniyle çıkan kavga olayında Emin, Mahmut ve Emrah Tektaş adlı şahısları yaralamış ve Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan durum ağır olan  Emin ve Mahmut Tektaş Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edilmişti.

Olaydan sonra kaçan ve Özalper Mahallesinde girdiği evde yaraladığı kişilerin yakınları tarafından sıkıştırılan B.D., polis ekibince polis yeleği giydirilerek evden çıkartılmış ve  eve taş ve sopalarla saldırmak isteyen kalabalık biber gazı sıkılarak uzaklaştırılmıştı. Olayla ilgili olduğu gerekçesiyle A.B. adlı şahıs da daha sonra gözaltına alınmıştı.

Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince yürütülen soruşturma sonrasında Adliyeye sevk edilen B.D. ve A.B. adlı şüpheliler, nöbetçi mahkeme tarafından “Adli Kontrol kararı” ile serbest kaldılar.

Yine geçtiğimiz hafta Şire Pazarı’nda birbirlerine silahla ateş açan ve 1'i ağır 3 kişinin yaralandığı olaya karışan 2 şüpheli de yine “Adli Kontrol kararı” ile serbest bırakılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız