SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Olmaz!'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya milletvekili Mevlut Aslanoğlu Yazıhan ilçesi Fethiye beldesini ziyaret etti.

Belde Belediye başkanı Habib Yücel’den belediye çalışmaları hakkında bilgi alan milletvekili Aslanoğlu’nun gezisine İl başkanı Veli Ağbaba, Yazıhan İl Genel Meclisi üyesi Vahap Altınok ve bazı il yöneticileri de katıldı.

Belediye Başkanı Yücel’den, temeli 2008 yılında atılan ve önümüzdeki günlerde bitecek olan Belediye Hizmet ve sosyal tesisler binası ile belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Aslanoğlu, ülke gündemi ile açıklamalarda da bulundu. Aslanoğlu; “Amacımız üretmek ve hizmet etmek. Darbelerden özellikle de 80 darbesinden en çok zarar gören kesim bizleriz. Onun için demokrasiyi en çok bizler isteriz. Ama insanları ötekileştiren, sevmeyen, demokrasiyi özümsemeyenler gerçek bir anayasayı hazırlayamazlar. Önümüzdeki günlerde 30 maddelik anayasa değişikliğini önümüze getirecekler. Anayasa değişikliğine gideceksin kimseyle uyuşmayacaksın, bu olmaz. Hazırladıkları paketi getirdiler ve 3 gün süre verdiler. Görüşlerinizi bildirin diye, 3 günde nasıl inceleyebilirsiniz ki? Biz diyoruz ki 27 maddeye getirin kabul oyu verelim. Parti Kapatma, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu ve Anayasa Mahkemesi ilgili maddelerini kendilerinin gelecek kaygıları doğrultusunda hazırladılar.” diye konuştu.

Partiye yaptığı hizmetlerinden dolayı eski genel başkan Deniz Baykal’a teşekkür eden Milletvekili Aslanoğlu “Kılıçdaroğlu, kişiliğine, kimliğine güvendiğim bir insandır. Bu bir nöbet değişimidir. Kılıçdaroğlu ile partimiz olumlu bir ivme kazanmıştır” diye konuştu.

İl başkanı Veli Ağbaba ise “Çalışmaları yerinde görmek amacıyla yaptığımız bu geziyle halkımızla iç içe oluyoruz, onların sorunlarını ve taleplerini birinci ağızdan alıyoruz. CHP olarak verdiğimiz 'halkımızla iç içe olacağız” sözümüzün takipçisi olacağız' dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Habib Yücel ise şunları söyledi:

“İl başkanı ile yakaladığımız ivme Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığa seçilmesi ile doruklara çıktı. Partimiz ilk genel seçimde iktidardadır. Belediye yönetimi olarak insan odaklı çağdaş ve yaşanabilir bir belde oluşturma yönündeki çalışmalarımız hızla ilerliyor. Örneğin tamamı belde halkının katkılarıyla yani imece usulü ile 2008 yılında temelini attığımız Belediye Hizmet binası ile nikah ve düğün salonumuzun açılışını önümüzdeki günlerde yapacağız. Ayrıca alt ve üst yapı çalışmalarımız da tamamlanmak üzere. Belde halkımızla beraber çalışmamızın ürünü bunlar”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız