SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Otodan Çıktı, Kaçtı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralanırken, otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Edinilen bilgiye göre kaza, İnönü Caddesi'nde meydana geldi. E.K yönetimindeki 44 FT 099 plakalı otomobil yerin kaygan olması ve aşırı hız nedeniyle R.Y yönetimindeki 44 FY 463 plakalı pikaba arkadan çarptı. Çarpma neticesinde pikap içerisinde bulunan R.Y ve H.Y yaralandı.

Otomobil sürücüsü E.K olay yerinen kaçarken, otomobil içerisinde bulunan Y.Y polis tarafından gözaltına alındı. Kaza sonrası H.Y itfaiye ve polis ekiplerinin yardımıyla pikaptan çıkartıldı. Yaralı anne kendi yarasını unutarak, kazada yaralanan oğlunun durumunu sordu.

Yaralılar, Malatya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, emniyet ekipleri otomobil sürücüsü E.K'yı arama çalışmalarına başladı.

DİĞER KAZALAR..
Malatya- Sivas karayolunda 29 yaşındaki N.İ.’nin yönetiminde bulunan 44..391 plakalı oto, 36 yaşındaki M.K. yönetiminde bulunan 02..118 plakalı otobüsün önünde aniden durunca, otobüs bu otoya çarptı. Otoda bulunan 27 yaşındaki N.İ., 28 yaşındaki O.B., 23 yaşındaki Ö.B., 24 yaşındaki S.A., 22 yaşındaki E.A. ve 20 yaşındaki Y.M. yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

Kömür Tevzi kavşağında 55 yaşındaki M.A.B. yönetiminde bulunan 44..972 plakalı otoyla, 45 yaşındaki H.A.’nın yönetiminde bulunan 44..093 plakalı otonun sol orta bagaj kısmına çarptı. Bu kazada oto sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

Hamidiye Mahallesi’nde 34 yaşındaki E.K. yönetimindeki 44..457 plakalı otonun çarptığı 26 yaşındaki A.D. yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Cengiz Topel Caddesi’nde 38 yaşındaki F.M. adlı bayan sürücünün yönetimindeki 06..265 plakalı oto ile 34 yaşındaki L.G.’nin kullandığı plakasız motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü yaralandı.

İnönü Caddesi’nde 28 yaşındaki A.A., yönetiminde bulunan 44..090 plakalı otonun direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki ağaca çarptı. 06.30 sıralarındaki kazada sürücünün yaralandığı bildirildi.

Akçadağ İlçesi Hükümet Caddesi’nde 19 yaşındaki M.S.Ş. yönetiminde bulunan 44..791 plakalı traktör ile 45 yaşındaki A.T.’nin yönetiminde bulunan 44..591 plakalı oto çarpışı. Kazada oto sürücüsü ile bu araçta bulunan 49 yaşındaki R.Y. yaralandılar.

Yakınca yolunda 41 yaşındaki S.S. adlı şahıs, 23..034 plakalı otosuyla dikkatsizlik sonucu yol kenarındaki toprak yığınına çarptı ve yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız