SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Otomobilde Can Verdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:08:09
Bu Otomobilde Can Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Geçirdiği trafik kazasında 41 yaşında hayatını kaybeden Makedon eski kaleci Petar Milosevski son yolculuğuna uğurlandı.

13 Mart 2014 tarihinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Malatyaspor’un eski kalecisi Petar Milosevski bugün (16 Mart 2014) toprağa verildi. 

Milosevski için Makedonya’nın başkenti Üsküp’te bulunan Aziz Kliment Ohridski Kilisesinde dini tören düzenlendi. Görüntü alınmasına izin verilmeyen cenaze törenine Milosevski’nin ailesi, arkadaşları ve Makedonya Futbol Federasyonu yetkilileri katıldı. Milosevski, Butel Mezarlığında toprağa verildi.

Milosevski, Makedonya Futbol Federasyonu Başkanı Ilco Georgievski’nin kullandığı bir araçla, yardım amaçlı bir maçtan dönerken, Krica Palanka-Kumanova yakınlarında kaza geçirmişti. Bir minibüse çarpan aracın ön koltuğunda oturduğu belirtilen Milosevski, kaza anında hayatını kaybederken, araçta bulunanlar yaralanmış ve Üsküp Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Yaralıların durumu iyiye gidiyor.

Macedoniaonline.eu sitesinde kaza yapan aracın görüntüsü yayınlandı. Fotoğraftan Georgievski’nin kullandığı Peugeot marka taksinin hurdaya döndüğü görülüyor. 

Kazadan sonra olay yerine gelenler arasında Milosevski’yi kaleci yapan teknik adam olarak bilinen ve halen Vardar Teknik Direktörlüğünü yapan Gjoko Hadzievski (fotoğrafta sağda) de bulunuyor. Eski Makedon futbolculardan Sasa Ciric ile birlikte kaza yerine gelen Hadzievski “Onu ben kaleci yaptım. 10 yaşındayken çalıştırmaya başlamıştım. Bu çok acı bir olay, neler hissettiğimi kelimelerle anlatamam” diyor. 

Milosevski’yi ananlar arasında eski Malatyasporlu futbolcu Artim Şakiri de bulunuyor. Şakiri ve arkadaşları Milosevski’yi, “mükemmel bir insan, her zaman yardıma hazır, dost canlısı ve nasihat eden” sözcükleriyle tanımlıyorlar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız