SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Oyuna Müsaade Etmeyeceğiz"

0
Güncellendi - 2016-03-06 21:39:11
A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Av. Sema Altuntaş, Doğu ve Güneydoğu’daki olayları değerlendirerek “Türkiye’de bir Suriye ve Kuzey Irak modeli oluşturulmaya çalışılıyor” dedi.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl örgütü ile Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Teşkilatları düzenlenen toplantı ile basına tanıtıldı. Toplantı öncesi söz alan BBP Malatya İl Başkanı Av. Sema Altuntaş, parti olarak bu yıl 23’üncü yıllarını kutladıklarını belirterek “BBP Türk siyasi tarihinin en köklü partisi olduğu gibi, menfaat gözetmeden halkın hizmetinde, doğruluktan, dürüstlükten ayrılmayan siyasetiyle şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun ilerici, milliyetçi ve milli manevi değerlere bağlı siyasetiyle hep milletimizin yüz akı olmuştur” diye konuştu.

a4Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde sürdürülen terör operasyonlarına da değinen Altuntaş, yaşanılan süreci endişe içerisinde takip ettiklerini belirterek “Her gün memleketin her yerinde şehir haberleri gelmektedir. Diyarbakır il teşkilatımızdan şifaen aldığımız bilgilere göre bugün Sur ilçesinde el altında paravan şirketler aracı kılınarak sistemli şekilde 3 bin evin satışı yabancılara yapılmış bu durum resmi makamlarca ne doğrulanmış nede yalanlanmıştır” ifadelerini kullandı.

Rus Siyasetçilerinin açıklamalarını sosyal medyadan takip ettiklerini belirten Altuntaş, “Türkiye’de bir Suriye, bir Kuzey Irak modeli oluşturmaya çalışıyorlar. Gözüne perde inmiş kesimlerde görmeli ki Türkiye üzerinde bu oyunları bir gün karşılıklarının sebebi bir büyük İsrail, büyük Ermenistan projesi kurmaktır. Biz bu oyuna müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.

Altuntaş, “Türk vatansız olmaz, bayraksız olmaz, mülteci olmaz. Dış Devletlerin bu tarihi oyunlarını biz bozarız. Memleketimizi kimsenin menfi emellerine bırakmayız. Bugünde tüm il teşkilatı ile, Battalgazi İlçe Başkanı İbrahim Aygün ve teşkilatı, Yeşilyurt ilçe Başkanı Mustafa Durmuş ve teşkilatı, Darende ilçe başkanı Ali Gök ve teşkilatı ile birlikte ülkemize ve Malatya’mıza hizmet için bütün kadromuz ile hazır olduğumuzu göstermeye geldik” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İl, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Teşkilatları basına tanıtıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız