SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Performans Bizi Süper Lige Sürükleyecek"

0
Güncellendi - 2016-11-16 03:07:51
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu ve yabancı oyuncuların kaptanı Sunday Mba, Eskişehirspor maçına çok iyi bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde antrenman öncesi gazetecilere değerlendirmede bulunan Mba, “10 haftadan sonra gerçekten zor bir maça çıkıyoruz. Eskişehirspor’un çok iyi bir takım olduğunu biliyorum. İki sarı kart cezalısı olan arkadaşımız var. Tabi maça çok iyi hazırlanıyoruz. Çok sıkı çalışıyoruz. Maça hazır çıkacağız” dedi.

Mba, takım olarak iyi bir ivme yakaladıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Bu bizim ve takımımız için çok iyi. Bu performansımızı sürdüreceğiz. Bu performans bizi Süper Lige kadar sürükleyecek. Süper Lige çıkacağız.”

Gol atmayı çok istediğin idile getiren Mba, “Gol benim değil, oyunun bir parçası. Tabi ki gol atmayı da istiyorum. Gollerime de devam edeceğim. Takım olarak da gollerimize devam edeceğiz. Tabi ki kazanmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Mba, teknik direktör İrfan Buz’un kendisini yabancı futbolcuların takım kaptanı yapmasıyla ilgili de değerlendirmede bulundu.

Genç oyuncu, “Böyle olması hem ilginç hem de mutluluk verici. Ama yine de tekrarlıyorum bizim takım halinde iyiyiz. Takım olarak mutluyuz. Çok çalışıyoruz, bu bize şampiyonluk getirecek” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız