SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Peteği Kimseye Satmayacak

0
Güncellendi - 2017-09-12 01:05:11
Bu Peteği Kimseye Satmayacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir bal peteğindeki figür, görenleri şaşırttı.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Tecde Mahallesinde yaşayan 78 yaşındaki Mehmet Karakaplan, tahıl üretimi yapıyor hem de üreticilerden gelen balları müşterilerine satıyor. Karakaplan, son olarak kendisine satılması için gelen peteği açtığında gözlerine inanamadı. Bal peteğindeki figürün Arapça 'Allah' yazısı olduğunu söyleyen ve satmaktan vazgeçen Karakaplan, onu ambalajlayarak iş yerinin baş köşesine astı. Böyle bir şeyle ilk kez karşılaştığını anlatan Mehmet kaplan, dükkanına gelen herkesin bu duruma hayran kaldığını vurgulayarak, "Herkes görsün diye balı iş yerinde sergiliyorum. Görenler hayran kalıyor. Herkes fotoğrafını çekip, şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar” dedi.

Karakaplan, peteği elinden geldiği kadar muhafaza edeceğini ve kimseye satmayacağını da sözlerine ekledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • malatyali44 (6 yıl önce)
    He He satma.. Hatta yeme. Arı gibi bir mucizeyi yaratan Yüce Allah, dünyamız gibi başlı başına bir mucizeyi, galaksileri yaratan Yüce Allah, ecük bücük bir yazı için gücü yetmeyecek öyle mi? İstese idi örneği görülmemiş bir güzellikte yazdırabilirdi. Öncelikle Yaradan'ın bu tür şeylere ihtiyacı yok. Eğer arza etse dağa taşa, denizlere adını yazdırırdı. İstese, milyonlarca insanı 24 saat kendine dua ettirirdi. Bu tür şeylere anlam yüklemek Allah'a saygısızlıktan öteye gidemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • tcm (6 yıl önce)
    Yüce yaradanı görmek istiyorsan her tarafta görebilirsin..Bu mükemmelliyeti yerde otta baharda açan çicekte gökte yani anlayacağın yaratılmış tüm varlıklarda Allahı görebilirsin..Her sene aynı hikaye balda ALLAH yazısı karpuzda Allah yazısı ...
    0
    0
    Yanıtla
  • tcm (6 yıl önce)
    bizde yedik...sezon başında balmumu ile peteğe ne yazarsan yazdığın çıkar ...yarın bitenesi başka bişe yazar o zaman o yazdığı çıkar...Allahım yarrabim ne günlere kaldık...baksana sonradan eklenmiş petek ayen beyan ortada...sen sat emmmi bu iş sana para kazandırmaz bir tane hass müşteri bul elinden çıkar tez yoldan..
    0
    0
    Yanıtla