SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Proje Doğanyol İlçemizin Rüyasıydı"

0
Güncellendi - 2019-11-26 02:53:03
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, muhtarlar ile bir araya geldiği Doğanyol ilçesinde gençlik merkezi kurulacağını,  tarımsal sulama amaçlı Güneş Enerji Santrali’nin 5 ay sonra hizmete gireceğini, Entegre Devlet Hastanesi’nin ise 2020 yılı yatırım programına alınacağını kaydetti.

Doğanyol ilçesi'nde Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Milletvekili Çalık, Doğanyol ilçesine bir gençlik merkezi kurulması için çalışmaların devam ettiğini belirterek, Kaymakamlığa devredilen binanın çok amaçlı bir gençlik merkezi olarak kullanılacağını ifade etti.

Doğanyol ilçesine tarımsal sulamada kullanılmak üzere Güneş Enerjisi Santralinin kurulması için yapım ihalesinin gerçekleştirildiğini belirten Çalık, “Doğanyol ilçemizde sulama suyunda kullanılan enerji problemini çözmek için 3 milyon TL bedelle bir güneş enerjisi santrali kazandırıyoruz. Bu proje Doğanyol ilçemizin rüyasıydı. Projenin yapılması için yoğun bir çalışma yürütüldü. Vatandaşımızdan tek kuruş bir para almadan Güneş Enerjisi Santralini kuruyoruz ve 5 ay sonra hizmete girecek. Bu santral ile sulama suyu konusunda enerji giderinde önemli problemler çözülecek.” dedi.

Çalık, proje ile Doğanyol Merkez, Gökçe ve Koldere'de yaklaşık 2 bin hektar arazinin su ile buluşturulacağını kaydetti.

Doğanyol ilçesine Entegre Hastane kurulacağını belirten Çalık, Doğanyol Entegre Hastanesi’nin 2020 yılı yatırım programına alınacağını kaydetti.

Çalık, Doğanyol-Pütürge Karayolu’nun yapım çalışmalarını da yakından takip ettiğini söyledi.

Doğanyol’un Gökçe Mahallesini de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Çalık, Doğanyol AKP İlçe Başkanlığını da ziyaret ederek partililerle bir arada bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • bek (4 yıl önce)
    tüyalarımızı bile biliyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (4 yıl önce)
    sayın vekilim hayırmı yahu bu aralar malatya yı su yolu ettiniz hayırmı erken seçim falan mı var
    0
    0
    Yanıtla