SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Proje YMS'nin Geleceği.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:39:58
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Mayıs ayında yapılan mali kongrede açıkladığı ‘Çılgın bir Proje’sinin çalışmalarını sürdürüyor. Gevrek, ‘Çılgın Projesi'ni açıklarken bu projenin hayata geçirilmesi halinde Yeni Malatyaspor’un önümüzdeki sezonlarda kimseye ihtiyaç duymayacağını ifade etmişti.

Yeni Malatyaspor’un 31 Mayıs’ta yapılan mali kongresinde Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in açıkladığı ‘Çılgın Projesi’nin çalışmaları sürüyor. ‘Spor Köyü’ projesini hayata geçirmek isteyen Gevrek, bu anlamda bazı yöneticilere bu konunun görüşmelerini ve çalışmalarını sürdürmek için görev verdiği öğrenildi.

Bu tür ‘Çılgın Projelere’ hayal gözüyle bakıldığını ifade eden Gevrek, “ ‘Spor Köyü’ Projemizi gördükten sonra belki çoğunuz bir hayal dediniz. Ama bugüne kadar Türk futboluna harcanan para 150 milyona yakın bir paradır. Bizim yeni yapılan stadyuma 200 milyona yakın bir para gidiyor. Bizim ortaya koyduğumuz bu projeni bedeli ise 300-400 milyona yakın bir para. Kulübümüzün tek yapacağı bir proje değil. Birlikte hareket edilecek bir projedir. Devletten ve Federasyonda da destek alınarak yapılması gereken bir projedir. Biz, her zaman bu projemizin arkasındayız” ifadelerini kullandı.

Bu doğrultuda halen çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Gevrek, “ Bu proje ne demek. Bu proje Yeni Malatyaspor’un ilerleyen yıllarda kimseye ihtiyaç duymaması demek. O yüzden biz bu projenin her zaman arkasında olacağız. Yeni Malatyaspor’a faydası olacak her projenin arkasından duracağız. Bu anlamda bazı arkadaşlara bu projeyi daha da geliştirmek için talimat verdim. Çalışmalarımız sürüyor. Siyasi ve federasyon nezrinde görüşmelerimiz devam edecek. Bu projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

Gevrek’in ‘Spor Köyü’ projesine Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in de destek verdiği biliniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız