SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Rakamlar Sadece Polis Bölgesinden..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da trafik kazalarının geçen yıla göre yüzde 20 oranında artış gösterdiği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Hayrettin Yıldızlı, 2006 yılında il ve ilçelerdeki polis sorumluluk bölgesinde toplam 2 bin 698 trafik kazasının meydana geldiğini belirtti. Kazaların bir önceki yıla göre yüzde 20 oranında artış gösterdiğini kaydeden Yıldızlı, 2006 yılı içerisinde 8 tane ölümlü trafik kazası, 536 adet yaralanmalı kaza ve 2 bin 144 adette maddi hasarlı kazanın meydana geldiğini ifade etti.

Polis sorumluluk bölgesindeki kazalar sonucunda 8 kişinin hayatını kaybettiğini dile getiren Yıldızlı, yaralı sayısının 2005 yılında 764, 2006 yılında ise yüzde 15 oranında artışla 879 olduğunu vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız